Archos, υπέρλεπτο Bluetooth Keyboard για το iPad

Goodbyte

Η Archos δεν σταματά μόνο στα δικά της tablets και τηλεοράσεις αλλά σήμερα ανακοίνωσε και την κυκλοφορία ενός υπέρλεπτου bluetooth keyboard για το iPad της Apple βασισμένο πάνω στο πληκτρολόγιο του Archos

101 XS.

Το πληκτρολόγιο έχει πάχος μόλις 5 χιλιοστά και βάρος μόλις 240 γραμμάρια, κάνοντας το σύμφωνα με την εταιρία το πιο λεπτό και ελαφρύ πληκτρολόγιο για iPad που έχει πάχος όσο περίπου και το SmartCover.

Στο πληκτρολόγιο υπάρχει και ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για το iPad ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τη γωνία θέασης του iPad ενώ η πλάτη του είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο ώστε να ταιριάζει με την αισθητική του iPad.

Όσον αφορά το ίδιο το πληκτρολόγιο είναι πλήρες με QWERTY διάταξη, με επιπλέον πλήκτρα για αναζήτηση, αντιγραφή, αποκοπή, επικόλληση και άλλα ενώ το μαγνητικό κλείσιμο θα επιτρέψει στο πληκτρολόγιο να γίνει ο καλύτερος φίλος του iPad.

H αλληλεπίδραση με το iPad δεν σταματάει εκεί καθώς με την αφαίρεση του πληκτρολογίου από το iPad, το δεύτερο θα ανοίξει αυτόματα ενώ θα κοιμηθεί μόλις το ξανά ενώσετε. Επίσης διαθέτει και μαγνητικό Docking για μπορείτε να μεταφέρετε και τα δύο μαζί χωρίς το φόβο πτώσης.

Τέλος είναι συμβατό με iPad 2, νέο iPad 3ης και 4ης γενιάς με τιμή στα 69 ευρώ και διαθέσιμο από το Μάρτιο, επίσης μας θυμίζει αρκετά αυτό που είδαμε στα Archos 101 XS και Archos 80 XS απλά με αλλαγές ώστε να είναι απόλυτα συμβατό με το iPad.

Εικόνα του Archos 101 XS για σύγκριση με το πληκτρολόγιο για το iPad.

Keywords
Τυχαία Θέματα