Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Galaxy S2 σε 4.1.2 Jelly Bean

Η Samsung δεν έχει ξεχάσει την συσκευή που την εδραίωσε στο Android και στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Έτσι, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια κυκλοφορίας του Galaxy S2, η Samsung δίνει ένα ολόκληρο πακέτο ενημέρωσης και αυτό μόνο χαρά μπορεί να δημιουργήσει στους κατόχους της συσκευής.
Εδώ και μερικές ώρες

έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.1.2 Jelly Bean (η τελευταία επίσημη αναβάθμιση ήταν η 4.0.4 Ice Cream Sandwich) η οποία φέρνει πολλά νέα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην συσκευή. Η πιο ορατή αλλαγή έχει να κάνει με το TouchWiz Nature UX, (τον ανανεωμένο launcher της Samsung) το οποίο θα κάνει τη συσκευή να μοιάζει με την πιο πρόσφατη ναυαρχίδα της εταιρίας, το Galaxy S3, όσον αφορά στο User Interface της συσκευής. Εκτός από αυτή την αλλαγή, θα υπάρξει βελτιωμένη απόδοση όσον αφορά στη μπαταρία και καλύτερη σταθερότητα του λειτουργικού. Επίσης, οι χρήστες θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών cloud της Samsung και θα προστεθούν έξυπνα features όπως Direct Call, Smart Stay και Pop-up Play. Τα νέα… “καλούδια” δεν σταματάνε εδώ. Στην κάμερα θα προστεθούν περισσότερα χαρακτηριστικά και θα υπάρξει ανανέωση στην lockscreen, αναβαθμισμένη notification bar και θα προστεθούν widgets από το Galaxy S3!
Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για μία πάρα πολύ σημαντική αναβάθμιση που θα φέρει νέο αέρα στο Galaxy S2 και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι χρήστες θα νοιώθουν σαν να άλλαξαν συσκευή (όσον αφορά στο UI φυσικά). Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η υλοποίηση της Samsung θα είναι καλή.
Η αναβάθμιση έχει ξεκινήσει ήδη στην Ισπανία και οι υπόλοιπες χώρες αναμένεται να λάβουν την αναβάθμιση τις επόμενες μέρες (ή και ώρες).
H αναβάθμιση μπορεί να γίνει μέσω του Samsung KΙES ή Over The Air (ασύρματα δηλαδή) και μπορείτε ήδη να τσεκάρετε αν υπάρχει η αναβάθμιση.

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Galaxy S2 σε 4.1.2 Jelly Bean

Keywords
Τυχαία Θέματα