Υπήρχε και αυτός ο Παναθηναϊκός!

Τον έναν τον έδιωξε η διοίκηση Γόντικα (με εξώδικο παράσημο). Τον άλλον... θα τον δούμε από του χρόνου. Με τις ευθύνες να βαραίνουν (και) το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τους Σωτήρη Νίνη και Σεμπάστιαν Λέτο που είχαν την ευκαιρία να τα πουν στην Πάρμα, στην οποία ταξίδεψε ο δεύτερος για να δει τον «Σωτηράκι» να αγωνίζεται.

Πρόκειται για τους δύο ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που είχε τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός
και εννοείται πως είχαν την συνηθισμένη κατάληξη.

Ο μεν αποχώρησε καθώς αυτά που απαιτούσε κρίθηκαν υπερβολικά (αν αναφέρουμε μισθούς εν ενεργεία ποδοσφαιριστών της ομάδας θα έχουμε... ομαδικές αυτοκτονίες).

Ο δε… σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Από τη μία τα «τσεκούρια» του πρωταθλήματος τον κλωτσούσαν χωρίς οίκτο, με την διοίκηση Γόντικα να μην μπορεί να προστατεύσει το περιουσιακό της στοιχείο. Από την άλλη, και σημαντικότερο, το ιατρικό επιτελείο έδινε το ΟΚ στην ομάδα και στον παίκτη να αγωνίζεται σε φουλ ρυθμούς, ειδικά τον Γενάρη του 2012 κάθε 3-4 ημέρες, όταν κάτι τέτοιο είναι άκρως επικίνδυνο για ποδοσφαιριστή που «κουβαλάει» χονδροπάθεια.

Όπως και να ‘χει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το Τριφύλλι έμεινε, όπως μυστηριωδώς γίνεται ΠΑΝΤΑ, χωρίς τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του, που χαίρουν της απεριόριστης αγάπης των φιλάθλων. Δεν πέρασαν άλλωστε και πολλά χρόνια από τότε που ο Νίνης πάσαρε, ο Λέτο χόρευε, ο Σισέ μάτωνε δίχτυα, ο Ζιλμπέρτο καθοδηγούσε. Υπήρχε και αυτός ο Παναθηναϊκός. Σε κάποιους δεν άρεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα