h metathesi gontika kai oi allages sthn PAE

Μετά το ΔΣ της Τρίτης θα αλλάξουν ορισμένα από τα πρόσωπα που στελεχώνουν την ΠΑΕ...
Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να προβεί σε αρκετές αλλαγές στη στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι το οποίο θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της ερχόμενης Τρίτης. Τουλάχιστον έτσι έχει διαρρεύσει σε μερίδα του αθλητικού Τύπου.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γόντικας θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του προέδρου, χωρίς ωστόσο να αποχωρεί από την ΠΑΕ, καθώς θα αναλάβει άλλο πόστο.

Ακόμα δεν έχει γίνει
γνωστό το πρόσωπο που θα αναλάβει την ΠΑΕ. Ακόμα «παίζει» η περίπτωση του Αχιλλέα Μακρόπουλου, επιλογή όμως που ίσως ζημιώσει τον Ερασιτέχνη, καθώς η προσφορά του στη «μάνα του λόχου», με τα γνωστά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, ήδη του «κλέβει» πολλές ώρες από την καθημερινότητά του.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Στράτος Σωπήλης από τη θέση του αντιπροέδρου, την οποία θα αναλάβει ο Χρήστος Παναγόπουλος. Ο ίδιος θα οριστεί ως εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λίγκα.

Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να οριστεί γενικός αρχηγός στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, θέση την οποία διεκδικεί ο Κώστας Ελευθεράκης.

Φυσικά, εννοείται πως περιμένουμε οι οποίες αλλαγές να είναι προσωρινές, μέχρι να γίνουν οι εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, οι οποίες αρχικά ήταν να πραγματοποιηθούν μέσα στον Σεπτέμβριο. Διανύουμε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας του Παναθηναϊκού και από τη στιγμή που το Σωματείο θα το ελέγχουν οι οπαδοί του Συλλόγου, αυτοί και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι για το ποια πρόσωπα θα στελεχώνουν την ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα