Φερέιρα: «Κανέναν σεβασμό στους κακοπροαίρετους»!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξέσπασε κατά του σκληρού και άδικου πολέμου που δέχεται από το πάντα άριστα ενορχηστρωμένο ( και σάπιο) αθλητικό μιντιακό σύστημα...
Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ξέσπασε κατά όσων με δόλο τον περίμεναν στη γωνία για να τον «μαχαιρώσουν» μετά από τα άσχημα αποτελέσματα.

Ο τρόπος με τον οποίο
εφημερίδες, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί σταθμοί και ιστοσελίδες όρμησαν σαν αρπακτικά πάνω στον προπονητή του Παναθηναϊκού μετά τις κακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι τουλάχιστον ύποπτος, δείχνει πως δεν υπάρχει καμία απολύτως διάθεση για καλόπιστη κριτική και πως ο μοναδικός σκοπός τους είναι να γίνει μπάχαλο το Τριφύλλι. Όχι απλώς γιατί δεν συμπαθούν κάθε τι πράσινο, αλλά για πολύ πιο βαθείς λόγους που θα αναλύσουμε σύντομα.

Ο Φερέιρα, σχετικά με την εμφάνιση στην Σλοβενία, τόνισε πως ντράπηκε, όπως και οι ποδοσφαιριστές και σημείωσε πως ευελπιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο να εμφανιστεί πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζεσουάλντο Φερέιρα στο Novasports:

Μετά την ήττα από τη Μάριμπορ το κλίμα είναι βαρύ, κάτι που γνωρίζετε καλά. Υπάρχει σκληρή κριτική τόσο προς εσάς όσο και προς τους ποδοσφαιριστές. Τι μπορεί να αλλάξει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αφού ακολουθεί τη Δευτέρα αγώνας πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο;

«Είναι λογικό να υπάρχουν κριτικές. Όπως επίσης, το να λες αρνητικά πράγματα είναι το πιο εύκολο πράγμα. Τώρα ακούγονται άσχημα πράγματα για όλους και μάλιστα ακούμε να μιλούν άσχημα ακόμα και για κάποιον που πριν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια.

Αναμφισβήτητα όμως εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις κακές μας εμφανίσεις και σ' αυτές τις καταστάσεις δεν υπάρχουν θαύματα που θα σου λύσουν από τη μία στιγμή στην άλλη τα θέματα. Δεν θα κάνουμε τίποτα το διαφορετικό από εκείνο που κάναμε μέχρι τώρα: οι ποδοσφαιριστές είναι οι ίδιοι, δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε, η προπόνηση ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι καλή γιατί με την ίδια προπόνηση πετύχαμε όλα όσα πετύχαμε στο παρελθόν, οπότε με την ίδια λογική προπόνησης θα συνεχίσουμε.

Ουσιαστικά, όλα όσα κάναμε στο παρελθόν θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά την οποία ούτως ή άλλως κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε. Βεβαίως πρέπει να πούμε ότι είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη όταν παίζεις σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, όπως γνωρίζω ότι είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη και όταν προπονείς έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Ίσως μερικοί δεν έχουν ακόμα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να παίζεις σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα συνεχίσουμε την πολλή και σκληρή δουλειά ώστε να επιστρέψει η ομάδα σύντομα στις καλές εμφανίσεις που έκανε κατά την προηγούμενη περίοδο και στην αρχή της φετινής».

Η διοίκηση στηρίζει εσάς και τη δουλειά σας και αυτό είναι σαφές στα λόγια των διοικούντων. Ποιες είναι οι κινήσ
Keywords
Τυχαία Θέματα