Βαριά άρρωστος Παναθηναϊκός

Το βαρέλι της πίκρας δεν έχει πάτο. Ο Παναθηναϊκός ήθελε αλλά δεν μπορούσε κόντρα στον Αστέρα, με τον οποίο έμεινε ισόπαλος χωρίς τέρματα...
Ένας τραγικός Παναθηναϊκός, με ποδοσφαιριστές χωρίς ψυχολογία και σε συνδυασμό με έναν Κουκουλάκη με άγριες διαθέσεις διαμόρφωσαν το τελικό 0-0 που φέρνει το Τριφύλλι στο -11 από την κορυφή.

Στον Παναθηναϊκό πρέπει να αλλάξουν
πάρα πολλά για να βρει το δρόμο του. Τα προβλήματα ξεκινάνε πάντα από ψηλά και όταν μένει γυμνή η ομάδα από παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και όταν το παρασκήνιο δείχνει πως δεν «μασάει» έπειτα από ανακοινώσεις και είναι έτοιμο να σε κατασπαράξει, τα αποτελέσματα είναι αυτά που παρακολουθούμε από την αρχή της χρονιάς.

Η σεζόν θυμίζει αγωνιστικά μαύρες εποχής που δεν είναι και τόσο μακρινές, ενώ σχετικά με την αντιμετώπιση της διαιτησίας φέρνει στις αναμνήσεις την πρώτη χρονιά της πολυμετοχικότητας. Τότε που η Παράγκα έδειχνε πως θα πολεμάει τον Παναθηναϊκό ακόμα και όταν όλα δείχνουν πως έχουν κριθεί.

Οι φίλαθλοι δεν αντέχουν άλλο, η ψυχολογία τους βρίσκεται στα κατώτερα επίπεδα, θέλουν να δουν επιτέλους κάτι να αλλάζει, και με το τελευταίο σφύριγμα του Κουκουλάκη γιούχαραν μακρόσυρτα.

Περισσότερα σε λίγο…
Keywords
Τυχαία Θέματα