Mε αλλαγές και πάθος για τη νίκη

Να επιστρέψει στις νίκες και να προσφέρει μετά από καιρό χαμόγελα στους φιλάθλους του θα παλέψει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Αστέρα (18:15, NS1)...
Την επιστροφή στις νίκες, πάνω απ’ όλα για ψυχολογικούς λόγους, θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Οι
οργανωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού ζήτησαν μόνο ένα πράγμα από τους ποδοσφαιριστές. Να ματώνουν τη φανέλα. Να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις. Αυτοί υποσχέθηκαν πως έτσι θα πράξουν και μένει να το δούμε στο χορτάρι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναγκάζεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές, καθώς από τη μία υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμών και τιμωριών (Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Κατσουράνης), ενώ από την άλλη θέλει να κάνει αλλαγές στα «έμπροσθεν», μήπως και καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της δυστοκίας.

Έτσι, στο τέρμα θα καθίσει ο Καρνέζης και στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Τριανταφυλλόπουλος και Πίντο. Στα δεξιά ο Βύντρα και στα αριστερά ο Σπυρόπουλος.
Υπάρχει το ενδεχόμενο να προτιμηθεί τελευταία στιγμή ως παρτενέρ του Πίντο ο Βύντρα. Σε αυτή την περίπτωση, το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σεϊταρίδης.

Αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Βιτόλο και Μαρίνος και μπροστά τους θα βρίσκονται οι Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πετρόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα