Ο καρατέκα Ιμπαγάσα και (άλλο ένα) οφσάιντ γκολ του ΟΣΦΠ

Ο Σκορπίος αναλύει τις φάσεις του Ατρόμητος - ΟΣΦΠ. Άλλο ένα ματς των Πειραιωτών που κρίθηκε από αποφάσεις του διαιτητή. Καρατέκα ο Ιμπαγάσα. Οφσάιντ του Μήτρογλου στη φάση του γκολ...
Με τέτοιες διαιτησίες θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος. Ο Παναθηναϊκός προβληματίζει έντονα με την απόδοσή του. Το ίδιο όμως προβληματίζει και ο Ολυμπιακός.
Με τη μόνη διαφορά πως οι Πειραιώτες ευνοούνται τόσο στο χορτάρι όσο και στα κέντρα αποφάσεων, με αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί ένα πλασματικό +12 (με ένα ματς παραπάνω).

Στο παιχνίδι Ατρόμητος - Ολυμπιακός ο Σκορπιός κατέγραψε:

Στο 13’ ο Κοντρέρας χρησιμοποιεί το χέρι του έξω από την περιοχή του Ατρομήτου. Παίζεται δείχνει ο Παππάς.

Στο 16’ ο Χολέμπας με προβολή κλαδεύει τον Σκόνδρα. Δεν υπάρχει λόγος για να βγει κάρτα, σύμφωνα με τον Παππά.

Στο 17’ ο Μοντέστο σταματάει επέλαση του Σουμπίνιο με τράβηγμα φανέλας. Κίτρινη; Μπα….

Στο 25’ ο Μανολάς υπό την πίεση του Κούτσι γυρίζει την μπάλα στον Κάρολ, ο οποίος μπλοκάρει. Δεν δίνεται έμμεσο και κίτρινη.

Στο 32’ ο Παππάς «χαρίζει» ένα γέμισμα στον Ολυμπιακό, αφού το φάουλ στον Γκρέκο (από το οποίο ήρθε το γκολ) είναι ανύπαρκτο. Η NOVA δεν έδειξε ούτε ένα ριπλέι.

Το γκολ του Ολυμπιακού είναι οφσάιντ. Στην εκτέλεση ο Μήτρογλου είναι εκτεθειμένος μπροστά από τους παίκτες του Ατρομήτου. Μπορεί την πρώτη κεφαλιά να πήρε ο Μοντέστο, ωστόσο ο Μήτρογλου, που ήταν αποδέκτης στη συνέχεια της μπάλας, επηρεάζει ξεκάθαρα την φάση. Η NOVA εννοείται πως δεν έβγαλε κίτρινη γραμμή. Σε αντίθεση με το ρουμανικό κανάλι που δείχνει τα παιχνίδια του ΟΣΦΠ.

Στο 37’ ο Ιμπαγάσα κάνει σκληρό φάουλ από πίσω στον Επστάιν. Ούτε κίτρινη ο διαιτητής Παππάς.

Πέρα από τα γκολ – οφσάιντ, τα συνεχόμενα φαλτσοσφυρίγματα, κλπ. θέλουμε κάπου εδώ να σταθούμε στο φαινόμενο Ιμπαγάσα.

Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι λογικό να έχει πάρει περίσσιο θάρρος και να παίζει κατά διαστήματα καράτε αντί για ποδόσφαιρο, καθώς η εύνοια της οποίας χαίρουν τα μαρκαρίσματά του σε ΚΑΘΕ αγώνα της ομάδας του είναι εξωφρενική.

Αν μάλιστα αναλογιστούμε την ευκολία με την οποία δέχονται συνεχώς κάρτες οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αντιλαμβάνεται κανείς πως μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι αυτή η διαφορά αντιμετώπισης.

Ο Ιμπαγάσα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί στο πρώτο ματς με την Βέροια για δολοφονικό τάκλιν, δεν πήρε όμως ούτε κίτρινη. Αρκετά από τα μαρκαρίσματά του είναι αντιαθλητικά και όσο τον «κανακεύουν» οι Έλληνες ρέφερι, τόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να τραυματίσει κάποια στιγμή σοβαρά αντίπαλό του.

Πάμε παρακάτω…

Στο 45’ οι τελικές που δίνει η NOVA για τον ΟΣΦΠ είναι 3. Οι δύο τις τρεις έγιναν στη φάση του γκολ. Ωστόσο η έλλειψη ποιότητας και δημιουργίας ευκαιριών για την πλειοψηφία των «ουδέτερων» media αφορά μόνο παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Στο 46’ φάουλ του Σουμπίνιο στον Χολέμπας που τον ακουμπάει στιγμιαία ενώ τρέχει. Κίτρινη στον παίκτη του Α
Keywords
Τυχαία Θέματα