ΣΑΡέσουν οι συμπτώσεις;

Επιθετική στάση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ απέναντι στο Γιάννη Αλαφούζο, συμπτωματικά μετά την επιθυμία του για άμεση μεταβίβαση μετοχών και μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του Βλάση Τσάκα...
Οι συμπτώσεις είναι ωραίες. Δίνουν μία ευχάριστη νότα στη βαρετή καθημερινότητα. Και αν μη τι άλλο από συμπτώσεις στον Παναθηναϊκό… άλλο τίποτα!

Να λοιπόν μία κραυγαλέα σύμπτωση. Την ίδια στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να γίνει άμεσα η μεταβίβαση μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη
στο Σωματείο, ο δημοσιογράφος Στέλιος Σαρέσκος και το ΕΘΝΟΣ... άλλαξαν.

Η εφημερίδα που ανήκει στον όμιλο Μπόμπολα (συνεταίρου του Τζίγγερ στο MEGA και μεγαλοεργολάβου που έχει αναλάβει το γήπεδο στο Βοτανικό) θεωρεί πλέον «εχθρικό» το Σωματείο και βγάζει παράνομη τη μεταβίβαση.

Έστω πως πράγματι υπάρχει νομικό κώλυμα. Για ποιο λόγο το ΕΘΝΟΣ και ο Στέλιος Σαρέσκος το ανακαλύπτουν μόνο τη στιγμή που ζητήθηκε να γίνει άμεσα και όχι το το νέο έτος η μεταβίβαση; Αν δηλαδή προχωρούσε το αρχικό πλάνο και περιμέναμε τον Μάρτιο του 2013 τι θα γινόταν; Θα έβαζε ο κόσμος τα χρήματά του στο Σωματείο για να ακυρώσει τελικά η ΕΕΑ τη συμφωνία και να έχουν πεταχτεί άλλοι 10 μήνες στα σκουπίδια; Θα ενημέρωνε τότε η εφημερίδα τους φιλάθλους αν πρέπει να βοηθήσουν με το υστέρημά τους ή όχι;

Συμπτωματικά ο δημοσιογράφος και ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού για δεκαετίες Στέλιος Σαρέσκος δείχνει ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις του Γιάννη Αλαφούζου που «καίνε» τον Βλάση Τσάκα και τον πρίγκιπα Φαϊζάλ. Λογικό να ενοχλήθηκε από το γεγονός πως ένας επιχειρηματίας κατόρθωσε να κάνει τη δουλειά που όφειλε να κάνει ένας δημοσιογράφος: έρευνα, αποκάλυψη!

Η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, μέσω του Στέλιου Σαρέσκου, σχεδόν από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Βλάσης Τσάκας με τους απίθανους Άραβες, πρίγκιπες, πριγκηπέσες, κροίσους, Μήδες, μεγιστάνες αποθέωνε τους σωτήρες του Παναθηναϊκού. Έβρισκε δικαιολογίες όταν όλα στράβωναν και μόλις εμφανιζόταν νέος σωτήρας άντε πάλι από την αρχή. Το ΕΘΝΟΣ είναι από τις μεγάλες πολιτικές εφημερίδες και είναι αξιοπερίεργο το γεγονός πως δε φιλοτιμήθηκε να κάνει το πολύ απλό. Να ερευνήσει. Ποιος είναι αυτός ο Βλάσης Τσάκας που θεωρούμε τα λεγόμενά του ως αξιόπιστη πηγή για 9 μήνες; Υπάρχει τίποτα ύποπτο στις εγγυητικές της γερμανικής τράπεζας; Μήπως ο λόγος που δεν προχωράει άμεσα η μεταβίβαση, δεν είναι η φορολογία 4 εκατομμυρίων όπως γράφουμε αλλά μόνο 400.000 ευρώ; Δεν έκαναν τίποτα από αυτά.

«Όταν έγινε ερώτηση για τον πρίγκιπα, ο κ. Αλαφούζος άνοιξε τους «φακέλους» Τσάκα και Μιχοπούλου, επικαλέστηκε την επιτόπου έρευνα του Αχ. Μακρόπουλου στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας και παράλληλα έκλεισε την πόρτα στον Φαϊζάλ! Τώρα, σε ποιον έδωσε άδεια η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και σε ποια έγγραφα στηρίχτηκε είναι άλλο θέμα...», γράφει μεταξύ άλλων σήμερα (9/6) ο Στέλιος Σαρέσκος σε κείμενο που έχει υπότιτλο «Έκλεισε την πόρτα στον υποψήφιο επενδυτή».
Κρίνεται η αξιοπιστία του Τζίγγερ τις ερχόμενες ημέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα