Vasilakakis kai Anakoglou gia to kentro

Ο μέσος της Ξάνθης και το αμυντικό χαφ του Πανσεραϊκού στις προτεραιότητες του Τριφυλλιού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο στον Παναθηναϊκό έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τους Ανάκογλου και Βασιλακάκη και ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτησή τους. Η επιθυμία των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει τον τελευταίο λόγο.

Δεδομένων
και των στενών οικονομικών περιθωρίων, οι πράσινοι προσανατολίζονται στην περίπτωση του 24χρονου Βασιλακάκη της Ξάνθης, που έκανε καλό πρωτάθλημα, τον οποίο θέλουν να κλείσουν από την ακριτική ομάδα, και εν συνεχεία να το κουβεντιάσουν με τον προπονητή της ομάδας για να πει την τελευταία λέξη πριν επισημοποιηθεί η μεταγραφή. Η επικοινωνία με τον Πανόπουλο βρίσκεται σε καλό δρόμο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ τονίζουν πως σύντομα το ζήτημα θα έχει ολοκληρωθεί θετικά.

Από εκεί και πέρα, το Τριφύλλι απασχολεί και ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι. Ο νεαρός αμυντικός είχε συμφωνήσει σε όλα, όμως ο Πανσεραϊκός δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό και την τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, κάποια δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα κάποια συνάντηση με την πλευρά του Πέτρου Θεοδωρίδη για να κουβεντιάσουν το ενδεχόμενο να πάρουν τον νεαρό άσο από τις Σέρρες και να τον φέρουν στην Παιανία, μια μεταγραφή που φαντάζει ρίσκο, αφού ο Δημήτρης Ανάκογλου δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, όπως είχε κάνει τις προηγούμενες χρονιές, με τη φανέλα του Πανσερραϊκού στη Football League.
Keywords
Τυχαία Θέματα