Μπαίνει χειρουργείο ο Λέτο

Πιθανό το νυστέρι στον Λέτο, ώστε να απαλλαγεί οριστικά από το πρόβλημα στο γόνατό του.

Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται στην Μπολόνια, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα δεν κυλούν έτσι όπως θα επιθυμούσε ο ίδιος και οι οπαδοί του Τριφυλλιού.

Όπως λέγεται, οι ιταλοί γιατροί έχουν αρχίσει να προκρίνουν τη λύση του
χειρουργείου καθώς οι πόνοι στο γόνατο του δεν έχουν σταματήσει ακόμα. Μάλιστα για το λόγο αυτό υπήρξε επικοινωνία με το γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα, όπου τον ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του Λέτο και για την πορεία της αποθεραπείας του.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι, παρά την εντατική δουλειά των ιατρών, ο πόνος δεν υποχωρεί, οι Ιταλοί γιατροί σκέπτονται σοβαρά να σκέφτονται τη λύση του χειρουργείου, έτσι ώστε να εξαλειφθεί μία και καλή το πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο γιατρός του Παναθηναϊκού να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες στην Ιταλία και να συζητήσει εκ του σύνεγγυς με τους ιταλούς συναδέλφους του, αλλά και με τον ίδιο τον Λέτο, όλα τα ενδεχόμενα. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Σεμπαστιάν δε θέλει σε καμία περίπτωση να μπει χειρουργείο και να χάσει άλλους έξι μήνες από την αγωνιστική σαιζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα