Ρότσα: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Πολλά κέρδισε ο Παναθηναϊκός από την αναμέτρηση με την Τότεναμ σύμφωνα με τον Ρότσα που τόνισε πως η πρόκριση χάθηκε στο Μάριμπορ και πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και υποσχέθηκε πως σύντομα θα είναι ακόμα καλύτερη...

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Κερδίσαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι, γιατί θέλαμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Φτάσαμε κοντά αλλά ήρθε το 2ο τέρμα και αυτό
μας δυσκόλεψε πολύ. Ήταν όμως ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα η σημερινή μας εμφάνιση.

Παίξαμε πολύ καλά, ανά πάσα στιγμή βγαίναμε μπροστά με καλές προϋποθέσεις και τους ανησυχήσαμε, όπως φάνηκε πολύ και από τις αντιδράσεις των φιλάθλων της Τότεναμ.

Στο Μάριμπορ χάθηκε μεγάλο κομμάτι της πρόκρισης, χάσαμε σε δυο παιχνίδια με το βαρύ 3-0 γεγονός που έριξε το ηθικό μας αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είμαστε σε καλό δρόμο, αυτό φαίνεται πιστεύω ξεκάθαρα και με την δουλειά που κάνουμε, ανεβαίνουμε σκαλί σκαλί και σύντομα θα' μαστε καλύτεροι.

Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όχι βέβαια όσο το σημερινό. Τώρα δυστυχώς δεν έχουμε ώρα για πολλά, πιστεύω κιόλας ότι το ντέρμπι έπρεπε να γίνει Δευτέρα αλλά τέλος πάντων. Πρέπει τώρα να δούμε και αν θα έχουμε απουσίες από χτυπήματα που υπήρξαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα