Kάλεσμα στους οπαδούς από Μακρόπουλο για τη διάσωση του Παναθηναϊκού

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος έστειλε μήνυμα να ενισχύσουν όλοι οι Παναθηναϊκοί τον Ερασιτέχνη, παίρνοντας μαζί με το εισιτήριο του κυριακάτικου ντέρμπι και το κουπόνι ενίσχυσης της «Μάνας του Λόχου», για να συνεχίσει ο σύλλογος με δόξα και διακρίσεις...

Σε αθλητικό ραδιόφωνο φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος,
ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια των φίλων του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει ο σύλλογος με δόξα και διακρίσεις.

Aναλυτικά, όσα είπε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος στον «Novasport fm»:

Για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ:

«Πήγα στον Αλαφούζο και σκέφτηκε αυτή τη λύση με τα κουπόνια. Συζητήσαμε και αμέσως προχωρήσαμε άμεσα τη λύση αυτή. Με όλη τη δύναμή σας να διαδώσετε την ιδέα. Δίνοντας 3 ευρώ σώζεται μια ζωή 104 χρόνων, 14 τμήματα στον Ερασιτέχνη. Κληρονομήσαμε ένα παρελθόν με χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά δεν τα βάλαμε κάτω. Με μηδαμινά έσοδα προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε. Ζητούμε την ενίσχυση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και βρισκόμαστε σε στιγμή αναμονής των αποτελεσμάτων. Για να συνεχίσει ο σύλλογος με δόξα και διακρίσεις. Ζητώ τη βοήθεια όλων των φίλων του Παναθηναϊκού. Τακτοποιήθηκε με τη βοήθεια του Θεού και κυκλοφόρησαν τα κουπόνια».

Για τα προβλήματα του Ερασιτέχνη:

«Η σημερινή κίνηση ήταν μια επιθυμία διάσωσης του Παναθηναϊκού, από πέρυσι. Η ΠΑΕ δεν είχε πει το «ναι» τότε, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Επειδή έχω πείρα πάνω στο θέμα και ξέρω ότι για να σωθεί ο Παναθηναϊκός δεν έχουμε καμία χορηγία. Εκτός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ήθελα έσοδα. Πήγα στον Γιάννη Αλαφούζο, σκέφτηκε αυτή τη λύση και τον ευχαριστώ. Ο ερασιτέχνης με τα 14 τμήματα οφείλει να προχωρήσει μπροστά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Είναι ενας αγώνας πολύ δύσκολος. Ελπίζω να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Περιμένουμε μια βελτίωση του Παναθηναϊκού, καθώς θα έχουμε μια συρροή οπαδών που θα τρέξουν να βοηθήσουν με τις δυνάμεις του την ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό. Αρχικά έχουμε και το σημερινό ματς, μακάρι να πάνε όλα καλά και εκεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα