Θα ραγίσουν και τα τσιμέντα για σένα Μάικ!

Αύριο το Ο.Α.Κ.Α., το σπίτι του, υποδέχεται τον Μάικ Μπατίστ με τις τιμές που του αρμόζουν. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του επιφυλάσσουν αποθεωτική υποδοχή με το standing ovation που του αξίζει και αξίζει στις μνήμες μας...

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γεννηθεί για να είναι Παναθηναϊκοί. Κι ένας από αυτούς τους εκλεκτούς είναι ο Μάικ Μπατίστ, ο μακροβιότερος και σπουδαιότερος σε προσφορά
και τίτλους ξένος που έχει περάσει ποτέ από το Τριφύλλι.

O αμερικανός σέντερ είναι ένας από τους εν ζωή ήρωες του Παναθηναϊκού, ένας παίχτης που λάτρεψε το Τριφύλλι και λατρεύτηκε από τους οπαδούς του Τριφυλλιού. Αύριο, ο Μάικ Μπατίστ θα πατήσει το παρκέ του Ο.Α.Κ.Α. ως αντίπαλος. Οι φίλαθλοι, είτε απέχουν συνειδητά, είτε στηρίζουν αδιάλειπτα την ομάδα, θα πρέπει να κατακλύσουν το κλειστό για να δώσουμε όλοι στον Μάικ το standing ovation που του αξίζει και που αξίζει και στις μνήμες μας. Μόνο απέραντη ευγνωμοσύνη, μόνο σεβασμός, μόνο αγάπη ταιριάζει σε αυτή τη σχέση που διεκόπη απρόσμενα το περασμένο καλοκαίρι.

Μαζί του μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά, μαζί του εκστασιαστήκαμε, μαζί του συγκινηθήκαμε, ενθουσιαστήκαμε, κλάψαμε από τις χαρές που μας χάρισε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Μάικ Μπατίστ είναι ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας, είναι ένας από μας. Το λιγότερο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να του πούμε ένα ευχαριστώ για όσα μας έχει προσφέρει, για τα αμέτρητα τρόπαια, τα ατελείωτα καρφώματα σε εγχώριους και ευρωπαίους αντιπάλους μας, για τις κλωτσιές της μπάλας στην εξέδρα μετά από τεράστιες νίκες.

Μάικ Μπατίστ, ζωντανέ μύθε του Παναθηναϊκού, θα ραγίσουν και τα τσιμέντα για σένα!

Αντί επιλόγου...

Το GreenZone εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 βιβλία της αυτοβιογραφίας του Μάικ Μπατίστ «Η ιστορία ενός πρωταθλητή» και όσοι προσθέσουν κάποιο σχόλιο στο εν λόγω κείμενο μέχρι και την Κυριακή, θα μπουν σε κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10/12/12 για να κερδίσουν ένα εξ αυτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα