Οι προσφυγές και ο... μπατζανάκης!

Η ιστορία του παίκτη που το ρίχνει στις προσφυγές και που τυχαίνει ο μάνατζέρ του να είναι μπατζανάκης του πρώην αφεντικού!
Από χρωστούμενα άλλο… τίποτα. Υπάρχουν όμως και μερικά παράδοξα που ακούγονται δεξιά κι αριστερά και που είναι να σου πέφτουν τα μαλλιά όταν τα ακούς!

Υπάρχει, λένε οι κακές οι γλώσσες (που αδυνατούμε να τις πιστέψουμε), ένας πρώην ποδοσφαιριστής ομάδας που ζητάει όλα του τα οφειλόμενα άμεσα για να μην το ρίξει στις προσφυγές (ξανά). Είναι μάλιστα ο μόνος πρώην παίκτης αυτής της ομάδας που θέλει άμεσα ό,τι ποσό δικαιούται.

Δικαίωμά του θα πει κανείς!
Δικαίωμα του κάθε εργαζομένου είναι να απαιτεί τα δεδουλευμένα του όπως και όποτε επιθυμεί.

Όπως επίσης δουλειά του κάθε μάνατζερ είναι να προασπίζει τα συμφέροντα του πελάτη του.

Αυτό πάντως που προκαλεί εντύπωση είναι μία σύμπτωση. Σύμφωνα πάντα με τις κακές τις γλώσσες- ο μάνατζερ του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι συγγενής εξ αγχιστείας με το πρώην αφεντικό της ομάδας! Μπατζανάκης του για την ακρίβεια -λένε πως- είναι.

Από όλους τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει –και λένε πως είναι πολλοί-, ο μόνος που την φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, είναι ο παίκτης που ο μάνατζέρ του είναι μπατζανάκης με το πρώην αφεντικό της ομάδας!

Green-ιάρης
Keywords
Τυχαία Θέματα