Φως στο θέμα των διακανονισμών

Kοντά σε συμφωνία για τους διακανονισμούς με όλους τους παίκτες βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος κι εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει παραδώσει τον πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ. Πρόβλημα με Μπίαρσμιρ...
Το ζήτημα των διακανονισμών φαίνεται να βαίνει καλώς στον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να βρίσκεται σε συμφωνία με νυν και πρώην παίχτες για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport", η διοίκηση του Τριφυλλιού πέτυχε, μέσω των διαπραγματεύσεών της, είτε να «κουρέψει»
τα χρέη καταβάλλοντας ταυτόχρονα το υπόλοιπο της οφειλής, είτε να έρθει σε συμφωνία για την πληρωμή ενός μέρους της.

Για τις εκκρεμότητες με πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Αλαφούζος φέρεται να δήλωσε:

«Είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις μαζί τους και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά με όλους. Υπάρχουν χρέη σε παίκτες από προηγούμενα έτη, που ακόμα δεν τα έχουν λάβει».

Εφόσον καταβληθούν οι οφειλές στους ποδοσφαιριστές και συνεργάτες του Τριφυλλιού και λυθεί και το θέμα του Ματίας Μπίαρσμιρ ο οποίος απειλεί ότι θα προσφύγει στη FIFA εάν δεν του καταβληθεί όλο το οφειλόμενο ποσό άμεσα, οι «πράσινοι», την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχουν έτοιμο τον φάκελο της αδειοδότησης ώστε να τον καταθέσουν στην ΕΠΟ.
Keywords
Τυχαία Θέματα