Αποθέωσαν Ομπράντοβιτς και Ιτούδη στη Σουηδία

Οπαδοί του Παναθηναϊκού από τη Σκανδιναβία συνάντησαν τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη και τους τόνισαν πως η αγάπη και ο σεβασμός δε χάνεται με την απόσταση.
Οπαδοί του Παναθηναϊκού από τη Σκανδιανβία συγκεντρώθηκαν στη Στοκχόλμη όπου και αποθέωσαν τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη που βρέθηκαν εκεί για ένα σεμινάριο.

Διαβάστε
αναλυτικά το κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου του Παναθηναϊκού «Σκανδιναβία Θύρα 13»:

«Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στην Σκανδιναβία! Μόνο έτσι μπορούμε μάγκες να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε χτες.

Σ’αυτή την βόρεια άκρη του κόσμου και από τρείς διαφορετικές χώρες εμείς και ο Ζέλικο με την έκπληξη αλλά και τη χαρά ζωγραφισμένες στο πρόσωπό του!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο δικός μας Σέρβος και ένας μεγάλος Παναθηναικός, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών και αγαπημένος του πράσινου λαού μας, βρέθηκε σε ένα σεμινάριο προπονητικής μαζί με τον βοηθό του Δημήτρη Ιτούδη στην Στοκχόλμη στις 29/3/2013.

Εμείς φυσικά με αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πλοία ή ακόμα και με τα πόδια, δεν υπήρχε περίπτωση να το χάναμε αυτό! Θα δηλώναμε το παρών για τον άνθρωπο που σήκωσε την πράσινη σημαία μας τόσες φορές ψηλά κάτω από όλες τις συνθήκες!

Η αναμονή το πιο δύσκολο κομμάτι. Δεν πέρναγε η ώρα με τίποτα!

Και ξαφνικά, ενώ το κρύο θέριζε και οι Σουηδοί μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους, ακούγεται μία φωνή που να λέει ‘ορμάτε ρε μ....ς, ήρθε!’.

Η περιγραφή περιττή για το τι επακολούθησε…

Συνθήματα, φωνές, πανικός, με τον Ζέλικο να σαστίζει αρχικά, την ώρα που ο Δημήτρης Ιτούδης έδειχνε να γουστάρει με τα χίλια! Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε όμως και ο Ζοτς τελικά για να ξεπεράσει την αρχική του έκπληξη, να αρπάξει ένα κασκόλ του pao abroad που είχαμε και από εκεί και πέρα η φάση δεν είχε προηγούμενο!

Άπειρες φωτογραφίες, άπειρα αυτόγραφα, χωρίς την παραμικρή δυσανασχέτηση και ο Δημήτρης Ιτούδης να ρωτάει για να μάθει περισσότερα για τον υπό ίδρυση σύνδεσμό μας.

Το χαβαλέ για ώρα έδινε και έπαιρνε και η κατάσταση ήταν ονειρική, μέχρι που οι διοργανωτές έριξαν μία φωνή ότι είχαν ήδη αργήσει πολύ και έληξε εκεί μία από τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μας!

Θεωρούμε τους εαυτούς μας πολύ τυχερούς που βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση που όλοι οι Παναθηναικοί της γης θα ήθελαν να βρεθούν και μεταξύ άλλων κάναμε το ιερό μας καθήκον απαιτώντας και από τους δύο άμεση επιστροφή ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Οι δρόμοι μας μπορεί χώρισαν με τον Ζέλικο και τον Δημήτρη (ελπίζουμε προσωρινά), όμως οι ζωές μας θα είναι για πάντα συνδεδεμένες με έναν δεσμό πιο ισχυρό και από την μεγαλύτερη απόσταση! Η αγάπη για την ίδια ομάδα και ο σεβασμός μεταξύ αντρών είναι κάτι που δεν χάνεται ούτε με την απόσταση, ούτε με τον χρόνο και αυτά Ζέλικο και Δημήτρη θα μας ενώνουν για πάντα!

Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για όσα μας έχετε χαρίσει!

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΘΥΡΑ 13».

Πηγή: http://www.scandinavia13.com
Keywords
Τυχαία Θέματα