Σαμαντούρα: «Απειρία και διαιτησία»

Από την μία απειρία, από την άλλη διαιτησία. Αυτή είναι η θέση της Γιασεμής Σαμαντούρα για την απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών και γνώρισε την ήττα από τον Πρωτέα. Η προπονήτρια της ομάδας Γιασεμή Σαμαντούρα χαρακτήρισε απαράδεκτη την διαιτησία,
ενώ αναφέρθηκε και στο νεαρό της ηλικίας των περισσότερων αθλητριών του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν για να πάρουμε ούτε Κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα. Αυτό προέκυψε στην πορεία. Έχουμε ξαναπεί, αυτό που κάνουμε είναι ότι δουλεύουμε σε βάθος χρόνου ώστε την επόμενη πενταετία ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται ψηλά και να κάνει πρωταθλητισμό.

Όσον αφορά την Ντελβα αγωνίστηκε με ένεση αφού τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Τώρα, η διαιτησία ήταν απαράδεκτη. Ο Πρωτέας έπαιξε πολύ καλά και συγχαρητήρια. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο.

Τα παιδιά και το έχω ξαναπεί στις δηλώσεις, πρέπει να ξεπεράσουν και να ξεπεράσουμε μαζί την αντικειμενική απειρία των αθλητριών μας. Τότε θα πάμε μπροστά. Εκτός από την Τούλα, οι άλλες όλες είναι μικρές σε ηλικία αθλήτριες»
Keywords
Τυχαία Θέματα