Νωθρότητα, παίκτες... «λίγοι» και Τριτσώνης

Ο Παναθηναϊκό υποδέχθηκε τον Σταύρο Τριτσώνη στο ΟΑΚΑ. Ο διαιτητής εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και επιβλήθηκε με 1-0...
Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ τον... Σταύρο Τριτσώνη. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι, έπαιξαν παιχνίδι κατοχής, έφταναν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο έμπειρος διαιτητής ήξερε τον τρόπο για να επικρατήσει
με 0-1.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, πιάστηκε στον ύπνο και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασε σιγά-σιγά στροφές, όμως δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα του... διαιτητή, το όνομα του οποίου ακούγεται στις περίφημες κασέτες της ΕΥΠ.

Η ομάδα του Φάμπρι Γκονθάλεθ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, κυρίως όταν προσπαθούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά. Σπατάλησε, ωστόσο, και πάρα πολλές επιθέσεις με γεμίσματα που έκαναν εύκολο το έργο του Πλατανιά.

Η απουσία των Σο, Σισοκό ήταν εμφανέστατη στο κομμάτι της δημιουργίας. Από την άλλη, ο Τοτσέ που επέστρεψε μετά από πολλές αγωνιστικές στην αρχική εντεκάδα ήταν εντελώς εκτός κλίματος. Το ίδιο ισχύει και για τους Εσπάρθα, Καζιγιάμα, η εμφάνιση των οποίων ήταν απογοητευτική.

Καλύτερος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ζέκα που έκανε τα πάντα στο παιχνίδι και έτρεχε ασταμάτητα σε όλους τους χώρους, ενώ πολύ θετική ήταν και η παρουσία του νεαρού Σπυρόπουλου ως δεξί φουλ μπακ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επιτίθετο μαζικά, όμως η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα, όσο ο διαιτητής έσπαγε τα νεύρα των «πράσινων» παικτών.

Το τελικό 0-1 φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το Τριφύλλι, αφού απομακρύνεται όλο και περισσότερο ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη (αν υφίσταται φυσικά αυτός ο στόχος, γιατί είναι δύσκολο να ξεχαστούν δηλώσεις του -«μαυρισμένου» στις εκλογές της 'Συμμαχίας- αντιπροέδρου Χρήστου Παναγόπουλου). Από τη μία διατηρήθηκε η απόσταση των τριών πόντων απ' τον ΠΑΣ, ενώ υπάρχει η περίπτωση να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό και η Ξάνθη, αν νικήσει τον Ατρόμητο.

Υ.Γ. «Θα διαλύσουμε την Παράγκα». Ακόμα περιμένουμε.
Υ.Γ.2. Το Τριφύλλι σε τέσσερα παιχνίδια κόντρα στον Πλατανιά είχε ισάριθμες φορές εχθρικές διαιτησίες. Τέσσερα ματς κόντρα στην κρητική ομάδα και σε κάθε ένα από αυτά ο Παναθηναϊκός έχει βιώσει την αδικία στο πετσί του.
ΥΓ.3. «Γελάνε τα Χανιά με Πλατανιά. Συγγενής του Μαρινάκη στη διοίκηση»
Keywords
Τυχαία Θέματα