Πάει Κίνα ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη στην Κίνα σε μία σειρά από φιλικά παιχνίδια υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας.

Οι επικεφαλής της Ευρωλίγκας έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια άνοιγμα προς την αγορά της Κίνας. Ο Εξάστερος πρωταθλητής Ευρώπης ήταν αυτός που επιλέχθηκε, ως η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 15ετία, για να εκπροσωπήσει τη Γηραιά Ήπειρο σε μία σειρά φιλικών αγώνα στη μακρινή Κίνα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «η
Πράσινη».

Η Κίνα αποτελεί μία νέα, ισχυρή αγορά, στην οποία η Ευρωλίγκα θέλει να προωθήσει το προϊόν της. Και ποιός καλύτερος εκπρόσωπος από τον Παναθηναϊκό για να την εκπροσωπήσει!

Όσον αφορά την υπόθεση του κινέζου σέντερ, Ντεζού Χαν, που φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, η εφημερίδα «Goal» αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει την απόφαση να μεταβεί στην Κίνα για να τελειώσει την υπόθεση. Αναφέρεται μάλιστα ότι ακόμα και αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χαν, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου παίκτη από την Κίνα, αφού θέλουν να κάνουν επιχειρηματικά ανοίγματα στη χώρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα