Paei gia Mavroeidh, krata Saras

Μπατίστ, Σάρας, Βουγιούκας, Περπέρογλου, Καϊμακόγλου και Μαυροειδής είναι τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες το Τριφύλλι.

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει μόνον τρεις παίχτες στο ρόστερ του, τους Διαμαντίδη, Σχορτσιανίτη και Μπράμος.

Ο παίχτης που δεδομένα θέλουν όλοι στο Τριφύλλι να παραμείνει είναι ο Μάικ Μπατίστ, ο μακροβιότερος και πολυτιμότερος ξένος που έχει περάσει ποτέ από την ομάδα. Επιθυμία της διοίκησης είναι να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που μεγαλούργησε και λατρεύτηκε ο Μπατίστ, αλλά έχει αντίπαλο
στην προσπάθεια αυτή τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Οι «πράσινοι» ανέβασαν την πρότασή τους προσπαθώντας να ανταγωνιστούν την καλύτερη προσφορά των Τούρκων. Το μόνο που απομένει είναι η απόφαση που θα πάρει ο αμερικανός σέντερ, με το θέμα της παραμονής του ή όχι να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Από κει και πέρα καμία εξέλιξη δεν υπάρχει με τον Κώστα Καϊμακόγλου, όπως και στις περιπτώσεις των Περπέρογλου, Βουγιούκα. Από την μεριά του Παναθηναϊκού, η μεγαλύτερη αισιοδοξία είναι για την παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο θα υπάρξουν σύντομα οριστικές επαφές, αφού επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Μαυροειδή, φαίνεται ότι η υπόθεση του του 27χρονου σέντερ εξελίσσεται θετικά για τους «πράσινους», με τον διεθνή άσσο να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να γίνει και επίσημα παίκτης των Κυπελλούχων Ελλάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα