Η ΑΕΚ που ξεκίνησε, που ''δώρισε'' τον Μάκο και πέτυχε συμβιβασμούς

09:42 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Την πώληση του Γρηγόρη Μάκου έχει κεντρικό της θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η εφημερίδα, τονίζοντας στον τίτλο: "Δώρισε τον Μάκο", για να σημειώσει: "Ο διεθνής μέσος αφού χάρισε 165.000 ευρώ στην Ένωση υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο στη Μόναχο 1860 και πήρε το ''21'', ενώ η ΑΕΚ θα εισπράξει μόλις 300.000 ευρώ συν 150.000 ευρώ αν η γερμανική ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο".
Σχετικά με τη χθεσινή πρώτη η εφημερίδα γράφει: "Αγιασμός και πρώτη

με... πιτσιρικάδες και Γιάγκο Φερνάντεζ στην ΑΕΚ"

SPORTDAY

Με την ομιλία και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Βλάχου εν όψει της δύσκολης χρονιάς που έρχεται ασχολείται κυρίως η εφημερίδα η οποία γράφει σχετικά: "Ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε σαν... ψυχολόγος να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νεαρούς που έχει στη διάθεσή του.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο τεχνικός της ΑΕΚ παρακολουθούσε χωρίς να επεμβαίνει είτε να διακόπτει το πρόγραμμα. Καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης έδινε απλές συμβουλές.

«Γρήγορη σκέψη, παίζουμε εκεί που βλέπουμε και τριγωνάκια» ήταν οι φράσεις του που ακούστηκαν πιο συχνά με αποδέκτες τους «κιτρινόμαυρους», ενώ μοίρασε και πολλά μπράβο προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες του.

Χαρακτηριστικό της προσπάθειας του Βλάχου να μη γεμίσει άμεσα ευθύνες τους νεαρούς ήταν πως πριν από το πρώτο εσωτερικό δίτερμα ξεκαθάρισε μιλώντας τους... «τώρα κάνουμε την πλάκα μας, περνάμε καλά, το διασκεδάζουμε».

Η μοναδική φορά που έκανε παρατήρηση ήταν όταν ένας νεαρός κουβάλησε την μπάλα στην προσπάθεια να κάνει το κάτι παραπάνω και άκουσε τον προπονητή του να λέει «δίνε την μπάλα, εδώ δεν είναι χωριό».

Εντός αποδυτηρίων ο Βλάχος θέλησε να τονώσει τους παίκτες του και να αφήσει μια και καλή το οικονομικό έξω απ' την πόρτα.

«Ξέρω πως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη», τους είπε και πρόσθεσε: «Είστε επαγγελματίες και θέλετε να πάρετε ό,τι σας αντιστοιχεί και να ξέρετε πως θα τα πάρετε. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο και να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που αν δεν μπορεί να κερδίζει, τουλάχιστον δεν θα χάνει από κανέναν. Πρέπει να νιώθετε πως είστε πολύ καλοί παίκτες. Είστε στην ΑΕΚ».

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το χθεσινο ξεκίνημα της ΑΕΚ πρώτο θέμα φυσικά στην ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ η οποία έχει κεντρικό τίτλο "ξεκίνησε η μάχη" για να προσθέσει: "Πρώτη της ΑΕΚ χθες στα Σπάτα στο πιο δύσκολο ξεκίνημα της ιστορίας της. Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο, αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι πάντα στον... αέρα. Με πνεύμα πολεμιστή στο ντεμπούτο του ο Βλάχος". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει για τις εξελίξεις στο ρόστερ: "Γλιτώνει από τον Γκερέιρο. Συμφωνία για να λύσει το συμβόλαιό του, πέτυχαν χθες στην ΑΕΚ. Προς διακανονισμό και... αντίο χωρίς προβλήματα και με τον Αργυρίου. Πάει και ο Μάκος... Με 300.000 ευρώ συν 165.000 ευρώ που χαρίζει στην ΑΕΚ, ο μοναδικός της διεθνής Έλληνας με δύο συμμετοχές στο Euro στη Μόναχο 1860 της Β' Γερμανίας. Ναι κι από τον Γ

Keywords
Τυχαία Θέματα