Ούτε σήμερα η μεταβίβαση;

Προς νέα αναβολή οδηγείται η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Σωματείο Παναθηναϊκή Συμμαχία...
Όπως όλα δείχνουν, οι εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ξεκινούν χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Σωματείο.

Οι συνεχείς αναβολές σε σημαντικά ζητήματα είναι σίγουρα ένα φαινόμενο που ανησυχεί τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Έχουν δει άλλωστε τόσο πολλα τους
τελευταίους 10 μήνες που ανά πάσα στιγμή γνωρίζουν πως μπορεί να συμβεί το πιο απίθανο σενάριο για να χαλάσει αυτό που ονειρεύονται. Να αποχωρήσει δηλαδη η οικογένεια Βαρδινογιάννη από το Τριφύλλι.

Στη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει στις 8 Ιουνίου ο Γιάννης Αλαφούζος είχε δηλώσει πως η μεταβίβαση θα ολοκληρωνόταν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας (15 Ιουνίου). Ωστόσο, έπρεπε να ξεπεραστούν τυπικά και γραφειοκρατικά εμπόδια (Πρωτοδικείο, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού). Στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Θύρας 13 τούς είπε πως τη Δευτέρα 2 Ιουλίου οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα ανήκουν πλέον στο Σωματείο.

Η Δευτέρα έφτασε και μέσω twitter ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε για την πολυπόθητη μεταβίβαση:

«Θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Θα σας κρατάω ενήμερους».

Γνωρίζουμε πως για να ανακοινωθεί το πολυαναμενόμενο «Γιάννης Βαρδινογιάννης 0%» πρέπει να διευθετηθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια και είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού οι καθυστερήσεις. Επειδή όμως, έχουν συμβει τα... απίστευτα εδώ και μήνες, ώστε να παραμένει -παρκαρισμένο- στην ιδιοκτησία του Τζίγγερ το 54,7% των μετοχών του Παναθηναϊκού, εξακολουθούμε να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τι γίνεται με το ενημερωτικό δελτίο

Εκτός αυτού, υπάρχει άλλη μία σημαντική αναβολή. Από την Παρασκευή (29/6) οι φίλαθλοι περιμένουν την έκδοση του ενημερωτικού δελτίου της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Ήδη έχει καθυστερίσει πάρα πολύ και υπάρχει κόσμος που το περιμένει με αγωνία. Ως γνωστόν, όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό έχει δύο οδούς να διαλέξει. Είτε να γραφτεί μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είτε να γίνει μικρομέτοχος της ΠΑΕ, με ελάχιστο πλαφόν μόνο 99 ευρώ (300 μετοχές).

Το ενημερωτικό δελτίο, εξάλλου, έχει ενδιαφέρον και από δημοσιογραφική σκοπιά, καθώς – αν δεν υπάρχουν παραλήψεις – θα αναγράφεται αν τελικά υπάρχουν φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες που μελλοντικά ίσως ζητήσουν αποζημιώσεις από την ΠΑΕ, εξαιτίας της Διπλής Ανάπλασης.
Keywords
Τυχαία Θέματα