Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η λίστα «αγαπάμε - δεν αγαπάμε»

Οι ακτίνες του Greenzone πέφτουν στη λίστα-σοκ που φέρεται να έδωσε δημοσιογραφικός όμιλος στο προσωπικό του...
Πρόσφατα ένα δημοσιεύμα της ιστοσελίδας zoogla ανέφερε πως γνωστός μιντιακός όμιλος είχε δώσει στους εργαζόμενούς του λίστα με όσους πρέπει να αβαντάρει («αγαπάμε») και όσους πρέπει να λοιδορούν («δεν αγαπάμε»). Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη λίστα είναι αληθής. Ωστόσο εάν πράγματι συμβαίνουν τέτοια πράγματα, τότε πρέπει να εξετάσουμε όχι μόνο τη σχέση των ονομάτων της λίστας (ένα προς ένα) με τον εν λόγω
δημοσιογραφικό Όμιλο, αλλά να δούμε μήπως υπάρχει αλληλένδετη σχέση εκτίμησης μεταξύ των προσώπων που... αγαπιούνται ή το αντίστροφο με όσους δεν... αγαπιούνται.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, πως σε αυτούς που «αγαπάει» ο δημοσιογραφικός όμιλος είναι ο «αντι-Παναθηναϊκός», όπως τον χαρακτήρισε και ο Γιάννης Αλαφούζος, Νίκος Χατζηνικολάου. Στην ίδια λίστα βρίσκονται ο Μαρινάκης, Λούβαρης, Κόκκαλης και Θεοδωρίδης του Ολυμπιακού!

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Να το πάμε και λίγο παρακάτω; Στη λίστα που ονομάζεται «δεν αγαπάμε» βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως και άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με τον Παναθηναϊκό, όπως οι δημοσιογράφοι Νίκος Βασιλαράς και Θανάσης Ασπρούλιας, καθώς και οι μέτοχοι Γιάννης Ξυλάς, Νίκος Πατέρας.

Υπενθυμίζουμε πως η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου “Real News” πολέμησε σκληρά την πολυμετοχικότητα, ακολουθώντας τη γνωστή τακτική – πεπατημένη. Πρώτα δηλαδή άσκησε δριμεία κριτική προς τον προπονητή Χενκ Τεν Κάτε, μετά προς τους παίχτες που έφεραν οι... «κακοί πολυμετοχικοί» και φυσικά προς τον πρόεδρο Νικόλα Πατέρα.

Ίσως βέβαια όλα αυτά να είναι τυχαία...
Keywords
Τυχαία Θέματα