Σεσκ: Για όσους μας λένε βαρετούς

11:07 2/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια του τουρνουά, ασκήθηκε κριτική στην Εθνική Ισπανίας για το ποδόσφαιρο που παίζει με τον Σεσκ Φάμπρεγας να δίνει την απάντηση του υπογραμμίζοντας πως όσοι βρίσκουν τον τρόπο παιχνιδιού της Πρωταθλήτριας Ευρώπης βαρετό, δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του μετά το 4-0 επί της Ιταλίας, ο διεθνής μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Είμαστε βαρετοί. Για όσους πιστεύουν πως είμαστε βαρετοί, έχω να πω ότι δεν καταλαβαίνουν το άθλημα".
Για το τελικό 4-0, ο Σεσκ Φάμπρεγας δήλωσε: "Είναι τεράστιο σκορ. Το πρώτο γκολ

μας έβαλε στην pole position και από εκεί και πέρα δώσαμε μια μεγάλη παράσταση. Πρέπει πάντα να νικάς σε έναν τελικό, αλλά νιώθεις ακόμα καλύτερα όταν το κάνεις με αυτόν τον τρόπο".
Από την πλευρά του ο κεντρικός αμυντικός Ζεράρ Πικέ τόνισε μετά τον τελικό του Κιέβου: "Παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά δεν ήταν καλή μόνο η άμυνα ήταν και ο Κασίγιας. Ήμασταν γενικά καλοί σε όλες τις γραμμές και ήταν καλό που σκοράραμε πρώτοι. Ήταν σημαντικό που σημειώσαμε δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και μετά τον τραυματισμό του Τιάγκο Μότα το παιχνίδι είχε κριθεί, καθώς η Ιταλία έμεινε με δέκα παίκτες και ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα