Τελικές συζητήσεις για τρεις

Επαφές με τους Νίκο Σπυρόπουλο, Κώστα Κατσουράνη και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα έχει την Δευτέρα ο Δημήτρη Γόντικας και αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.

Μετά από αρκετές αποχωρήσεις στο Τριφύλλι, σειρά έχουν πάρει οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις. Τρία είναι τα ανοιχτά μέτωπα αυτήν τη στιγμή.

Αρχικά περιμένουν οι «Πράσινοι» την απάντηση του Νίκου Σπυρόπουλου, στον οποίο έχει προταθεί συμβόλαιο 200.000 ευρώ, με μπόνους για κατάκτηση τίτλου ή συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο έλληνας αριστερός μπακ
εξετάζει πάντως και προτάσεις από Ιταλία, αλλά και την Κύπρο όπου ο ΑΠΟΕΛ του έχει κάνει κρούση.

Στη συνέχεια, σειρά παίρνει ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να κάνει την τελική του πρόταση στον διεθνή μέσο, ο οποίος θα απαντήσει μέσω του μάνατζέρ του για το αν θα δεχθεί την μείωση που θα του προταθεί. Πάντως οι δύο πλευρές θέλουν να τα βρουν και δεν είναι απίθανο να υπάρξει τελικά συμφωνία.

Τέλος, το θέμα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι πιο εύκολο, με τον γάλλο αμυντικό να έχει συμφωνήσει στο συμβόλαιο που του προσφέρει το Τριφύλλι, μαζί με επέκταση έως το 2014, και μένουν μόνον κάποιες λεπτομέρειες για να επέλθει η συμφωνία.
Keywords
Τυχαία Θέματα