Ο Φερέιρα προορίζει τον Μαυρία για βασικό

Σχήμα με βασικό τον Μαυρία δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Φερέιρα στο δεξί άκρο της επίθεσης. Εκτός ενδεκάδας ο Μαρίνος.

Τα πλάνα του για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (08/8) καταστρώνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
και στις σκέψεις του είναι η κάλυψη του δεξιού άκρου της επίθεσης από τον Χάρη Μαυρία.

Στην προπόνηση της Κυριακής (05/8), ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τον Μαυρία ως δεξιό εξτρέμ, ανεβάζοντας τον Ζέκα στον άξονα δίπλα στον Βιτόλο. Στο σχήμα αυτό έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Μαρίνος. Ο Σισοκό έπαιξε ως αριστερό εξτρέμ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τοτσέ.

Η αμυντική γραμμή έμεινε απαράλλακτη με τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας και τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στόπερ να μένουν αμετακίνητοι.

Είναι προφανές ότι ο Μαυρίας χαίρει της εμπιστοσύνης του Φερέιρα και θα πάρει τις ευκαιρίες του τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα, αφού είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της φουρνιάς του. Άλλωστε, η καλή του απόδοση στον πρώτο αγώνα έναντι της Μάδεργουελ και το γκολ που πέτυχε με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, είναι πολύ πιθανό να ανταμειφθούν με μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του επαναληπτικού της Αθήνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα