Φιλικό με πολλαπλά κέρδη!

Πρόβα τζενεράλε των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός, σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση. Ευκαιρία για εκστρατεία της Συμμαχίας στη Μεγαλόνησο...
Από τον αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την την Ανόρθωση το 2008. Λίγους μήνες νωρίτερα οι Κύπριοι είχαν γνωρίσει την άλλη όψη της ελληνικής φιλοξενίας
στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»...Αγώνα φιλικού χαρακτήρα θα δώσει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Ανόρθωση. Το παιχνίδι θα διεξαχθή στην Κύπρο στις 11 ή στις 12 Αυγούστου.

Το παιχνίδι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προετοιμαστεί η ομάδα για τα πλέι πφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για να διατηρηθούν οι παίχτες σε αγωνιστικούς ρυθμούς (εφόσον φυσικά κάνουν την ερχόμενη Τετάρτη το χρέος τους απέναντι στη Μάδεργουλ.

Παράλληλα, τα οφέλη του Παναθηναϊκού θα είναι και οικονομικά, καθώς στα πλαίσια του φιλικού θα γίνει μία μεγάλη καμπάνια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στη Μεγαλόνησο. Υπάρχουν πάρα πολλοί υποστηρικτές του Τριφυλλιού στην Κύπρο που σίγουρα θα συνδράμουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί ο σύλλογος.
Keywords
Τυχαία Θέματα