«Φταίμε όλοι, εκτός του Φερέιρα, για Καραγκούνη»

Έκτος κάδρου βγάζει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος σχετικά με τις ευθύνες για τους χειρισμούς στην περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη...
Ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει πάνω του την ευθύνη για τους χειρισμούς στην υπόθεση Καραγκούνη και «αθωώνει» τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αν μη τι άλλο, ο άνθρωπος που
ηγείται της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, εκτός του ότι προστατεύει τον προπονητή του Τριφυλλιού από όλα τα αρπακτικά που βρήκαν την ευκαιρία να του επιτεθούν, δείχνει πως διαθέτει Παναθηναϊκό ήθος, κάτι που σπανίζει τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο.

«Βλέπω ότι όλοι χρεώνουν στον Φερέιρα τους λόγους αποχώρησης του Γιώργου Καραγκούνη. Σας ενημερώνω ότι ο προπονητής από το Μάιο, σε συζήτηση που είχα μαζί του, μου είπε να μείνει ο Καραγκούνης» , δηλώνει αρχικά στην εφημερίδα Sportday ο Γιάννης Αλαφούζος, σηκώνοντας παράλληλα ασπίδα προστασίας στον Φερέιρα, και προσθέτει:

«Δεν έχει πρόβλημα διότι είναι καλός και έμπειρος παίκτης με ιστορία στον σύλλογο και δεν δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια».

Συνεχίζοντας, ο ισχυρός άνδρας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κάνει την αυτοκριτική του και υπογραμμίζει: «Φταίμε όλοι και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, διότι δεν χειριστήκαμε με σεβασμό την υπόθεση Καραγκούνη», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα