Teleiwmenh h ypothesh tou Quincy

Κλείνει ο Κουίνσι στον Παναθηναϊκό εντός της εβδομάδας με ευμενείς όρους για το Τριφύλλι. Ποσοστό μεταπώλησης και μπόνους στην Αλ Σάαντ.

Η υπόθεση του Κουίνσι Οβούσου έχει τραβήξει τρεις μήνες σχεδόν, αλλά η αναμονή φαίνεται πως είχε το πολυπόθητο αποτέλεσμα, αφού ο γκανέζος μεσοεπιθετικός θα κλείσει άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης είναι επιλογή του Φερέιρα, ο οποίος θεωρεί ότι φέτος ο Κουίνσι θα έχει καλύτερη σαιζόν από την περσινή, ότι δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και πως οι οικονομικοί όροι αγοράς
του είναι ιδιαίτερα ευμενείς για το σύλλογο.

Εντός της ημέρας (06/8), ο ατζέντης του Κουίνσι, Λίαμ Κάλεντερ, αναμένεται να έχει επικοινωνία σήμερα με τον Δημήτρη Γόντικα και κανονιστεί η συνάντηση για τις τελικές επαφές και το κλείσιμο της μεταγραφής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ουσιαστικό ρόλο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας διαδραμάτισαν οι επαφές του μάνατζερ του Γκανέζου με την Αλ Σάαντ.

Βάσει της συμφωνίας που πέτυχε, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το 50% του παίκτη χωρίς κόστος, με τον σύλλογο από το Κατάρ να εισπράττει 200.000 ευρώ κάθε φορά που το Τριφύλλι θα προκρίνεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Κουίνσι θα είναι διάρκειας τριών ετών. Ο παίκτης θα λάβει περίπου τα ίδια χρήματα με την περασμένη σαιζόν, 500.000 ευρώ συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων. Η Αλ Σάαντ θα κρατήσει ένα ποσοστό της τάξεως του 50% σε περίπτωση μεταπώλησής του.
Keywords
Τυχαία Θέματα