Κίνηση για μέσο, θέλει και Κουίνσι ο Φερέιρα

Tην ώρα που η διοίκηση κινείται για μεταγραφή μέσου, ο Φερέιρα μίλησε με τον μάνατζερ του Κούινσι και προτίθεται να εισηγηθεί στη διοίκηση για την απόκτηση του Κουίνσι.

Ο Κουίνσι Οβούσου έχει καταστήσει σαφές και στον μάνατζέρ του και στους ανθρώπους της Αλ Σάαντ πως επιθυμεί σφόδρα να αγωνιστεί τη νέα σαιζόν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση
ενός κεντρικού μέσου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χτίζει ένα σύνολο που θα παίζει γρήγορο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά για να μην έχουμε τα περσινά φαινόμενα με 13-14 παίχτες να τραβούν όλο το κουπί του πρωταθλήματος και να μείνει ξανά η ομάδα χωρίς δυνάμεις κι εναλλακτικές, έχει εισηγηθεί την ενίσχυση του ρόστερ με έναν κεντρικό μέσο και τον Κουίνσι.

Στο πράσινο στρατόπεδο κινούνται αρχικά για την απόκτηση ενός μέσου, αφού ο Φερέιρα είχε δηλώσει πως εάν πραγματοποιηθεί μόνο μία μεταγραφή προτιμότερο θα ήταν αυτή να είναι ενός κεντρικού χαφ, αφού έχουν αποχωρήσει οι Νίνης, Κλέιτον και Καραγκούνης από την ομάδα.

Από την άλλη μεριά, όμως, ο πορτογάλος τεχνικός είχε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Κουίνσι κι αποφάσισε να κρατήσει τον παίχτη μετά από τις διαβεβαιώσεις του Λίον Κάλεντερ ότι ο Γκανέζος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού ακολουθεί καθημερινά πρόγραμμα διπλών προπονήσεων με δύο ώρες τρέξιμο και βάρη το πρωί και μιάμιση ώρα ασκήσεις με μπάλα το απόγευμα. Έτσι ο Φερέιρα θα προσπαθήσει να πείσει τη διοίκηση να κρατήσει τον 26χρονο εξτρέμ και ταυτόχρονα να τρέξει το θέμα του επιτελικού μέσου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κάλεντερ: «Ο Φερέιρα θέλει τον Κουίνσι στον Παναθηναϊκό και απλά είχε κάποιες αμφιβολίες για την φυσική του κατάσταση. Πλέον πιστεύω ότι είμαστε πιο κοντά. Αισιοδοξώ πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει τελειώσει θετικά το θέμα».

Ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση με τον γκανέζο εξτρέμ θέλει να παίξει «στο δικό του γήπεδο και θα περιμένει το ματς της Τετάρτης με τη Μάδεργουελ και την κλήρωση της Παρασκευής για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για να κάνει τις κινήσεις του.

Εντούτοις, ο Γιάννης Αλαφούζος Θα βρεθεί στην σημερινή προπόνηση (05/8) και Θα κουβεντιάσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ώστε να παρθεί μια οριστική απόφαση για τις τελικές κινήσεις της ΠΑΕ, να κλείσει το ρόστερ του Τριφυλλιού και να ισχυροποιηθεί η παρουσία της ομάδας σε όλους τους θεσμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα