Αθόρυβα και μυστικά κινούνται πλέον οι ζάμπλουτοι άραβες

Τα ατελείωτα εκατομμύρια ευρώ των σαουδαράβων επενδυτών παραμένουν στο... δρόμο. Ερχονται. Απλώς πλέον κινούνται αθόρυβα!
Το φοβερό είναι ότι με τις δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα ο Βλάσης Τσάκας «έκαψε» και το χαρτί της αποχώρησης των ζάμπλουτων αράβων επενδυτών σε περίπτωση επεισοδίων στο ντέρμπι.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό σχολίασε πως οι άραβες επενδυτές δεν θα πήγαιναν στο ΟΑΚΑ
για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι, καθώς (ακόμη κι ο Τσάκας ήξερε ότι) υπήρχε ο κίνδυνος επεισοδίων. Ο ίδιος θεωρεί πως αν οι επενδυτές δουν τα επεισόδια μπορεί να αποφασίσουν τελικά να μην επενδύσουν τα χρήματά τους και να χαλάσει το... deal.

Πάντως δεν έκρυψε τη βεβαιότητά του ότι η συμφωνία για τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα (ναι χθες, 20/3) και μάλιστα ότι θα υπήρχε και επίσημη ανακοίνωση που θα δημοσιοποιούσε τις λεπτομέρειες του επενδυτικού fund από την Σαουδική Αραβία.

Η «ταμειακή διευκόλυνση» όπως χαρακτήρισε ο Τσάκας τα χρήματα του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Αδαμάντιου Πολέμη στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, είναι αυτή που κρατάει την ομάδα σε λειτουργία και ενδεχομένως χάρη σε αυτά θα αποφευχθεί η τιμωρία από την UEFA.

Ο ίδιος και οι ζάμπλουτοι άραβες που εδώ και ένα εξάμηνο έρχονται Δευτέρα και Πέμπτη, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες έχουν... αργία, το μόνο που έχουν προσφέρει είναι προστασία. Προστασία στον άφαντο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει «παρκάρει» μετοχές και ευθύνες για τη ΓΗΠΕΛ...

Το έγκυρο «Εθνος» πάντως, ιδιοκτησίας Μπόμπολα ο οποίος είναι συνέταιρος της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο MEGA και ως κατασκευαστής έχει αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό, επιμένει ότι η συμφωνία με τους άραβες θα ολοκληρωθεί. Οσο για την εξαφάνισή τους; Κανένα πρόβλημα! Ιδού η εξήγηση:

...οι ίδιες πηγές τονίζουν πως οι διαδικασίες προχωράνε κανονικά, αλλά δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί τίποτα αν δεν υπάρξει κατ' αρχήν συμφωνία... Παράλληλα, κάνουν λόγο για αμετακίνητη απόφαση του επικεφαλής του fund να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΠΑΟ, παρότι είδε τα όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και γνωρίζει τους κινδύνους που διατρέχουν οι «πράσινοι» από την εφαρμογή των κανονισμών.
Keywords
Τυχαία Θέματα