Κατευθείαν στο... Δαφνί μας στέλνει το Derby!

Αν κάποιοι «καταστροφολογούσαν» τότε γιατί «πάγια θέση της ΠΑΕ» ήταν η τροπολογία του νόμου Μπιρμπίλη; Αλήθεια, ποιοι είναι οι «κάποιοι» παράγοντες που έθεσαν σε κίνδυνο τη Λεωφόρο;
Στο φρενοκομείο είναι αποφασισμένη να στείλει τους λιγοστούς αναγνώστες της η εφημερίδα “Derby News”, αφού σε σημερινό ρεπορτάζ για την τροπολογία που κατατέθηκε για ν’ αλλάξει ο νόμος έκτρωμα Μπιρμπίλη, γράφει άλλα στον πρόλογο και άλλα στον επίλογο του κειμένου!

Στο ξεκίνημα του ρεπορτάζ για την τροπολογία γράφει:

«Η κυβέρνηση κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή
νέα τροπολογία, με την οποία ουσιαστικά εξασφαλίζεται ότι δεν πρόκειται να κατεδαφιστεί το «Απόστολος Νικολαΐδης» αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα η κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό. Κάτι δηλαδή που αποτελούσε πάγια θέση και αίτημα του Τριφυλλιού».

Όμως στον επίλογο του κειμένου, ο «μαύρος Πιτ» της δημοσιογραφίας, ξεχνάει τα όσα έγραψε στην αρχή και επισημαίνει:

«Όλα αυτά πάντως διαψεύδουν πανηγυρικά όλους αυτούς που κινδυνολογούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και υποστήριζαν ότι οι χειρισμοί από ορισμένους παράγοντες προκαλούν κατεδάφιση της Λεωφόρου».

Δηλαδή:

Στην αρχή του κειμένου η εφημερίδα γράφει ότι κατατέθηκε μια τροπολογία για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος, προτού γίνει το γήπεδο στον Βοτανικό και στον επίλογο του ΙΔΙΟΥ κειμένου γράφει ότι κάποιοι κινδυνολογούσαν ότι θα γκρεμιστεί το γήπεδο!

Μια λεπτομέρεια: Η εφημερίδα δεν τολμάει να γράψει ποιοι είναι οι ορισμένοι παράγοντες που έβαλαν σε κίνδυνο τη Λεωφόρο!

Προφανώς γιατί η ΓΗΠΕΛ υπό την προεδρία του Γιάννη Βαρδινογιάννη είχε συναινέσει στο νομοσχέδιο «έκτρωμα» Μπιρμπίλη, μοιράζοντας non paper υποστήριξης στις μεθοδεύσεις της πρώην Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Keywords
Τυχαία Θέματα