Βασικοί Μπουμσόνγκ και Βύντρα..

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος έχει δηλώσει δημόσια πως τόσους μήνες ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προσποιούνταν τον τραυματία. Φέρεται, επίσης, πως ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αψήφησε τη διοίκηση, τον ξεκίνησε βασικό στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και πως για αυτό απομακρύνθηκε ο Αργεντινός προπονητής.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, μέσα από τη διοίκηση διέρρεε πως η απόδοση του Λουκά Βύντρα στη Βέροια ήταν
«ύποπτη». Σαφείς αιχμές και υπονοούμενα είχε αφήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος. Από τότε ο παίκτης μπήκε στο ψυγείο και αν υπήρχαν χρήματα στα ταμεία θα είχε αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, και οι δύο παίκτες θα φορέσουν φανέλα βασικού στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Την ώρα που ο κόσμος βράζει στο ζουμί του και μία σπίθα χρειάζεται για να ανάψει το φιτίλι, φημολογείται πως ο Φάμπρι Γκονθάλεθ προορίζει για βασικούς:

Α) τον παίκτη που έχει κατηγορηθεί από τον Αλαφούζο πως προσποιείται τον τραυματία και που η προηγούμενη συμμετοχή του ήταν η αφορμή της απομάκρυνσης του Ρότσα.

Β) τον παίκτη που έχει σταμπαριστεί με την κατηγορία των «περίεργων και ύποπτων» εμφανίσεων, που μία μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν θέλει ούτε να τον βλέπει ζωγραφιστό και που ο δικηγόρος του δηλώνει πως αφού η ΠΑΕ ήθελε τον Σισέ, τότε ο ίδιος σκέφτεται να παραμείνει «ακατέβατος» στους εξωφρενικούς μισθούς του!

Ας ελπίσουμε πως στην ΠΑΕ γνωρίζουν καλά τι πράττουν και πως έχουν φροντίσει -αν πράγματι ισχύουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι δύο παίκτες υπολογίζονται για το σαββατιάτικο ματς- να μην ξεσπάσει εμφύλιος στην κερκίδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα