Ο ρόλος διαμεσολαβητή των παλαιμάχων ανάμεσα σε Βγενό και Τζίγγερ

Νέο ραντεβού με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη ζήτησαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μετά τη συνάντησή τους με τον Ανδρέα Βγενόπουλο...
Ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα σε Ανδρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Βαρδινογιάννη έχουν αναλάβει στην ουσία οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Μετά τη συνάντηση που είχαν με τον «Βγενό» οι Βετεράνοι του Παναθηναϊκού,
ζήτησαν από τους δικηγόρους του Τζίγγερ νέο ραντεβού άμεσα, ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τους παρέδωσε ένα έγγραφο για το πως καλύπτονται οι νομικές και οικονομικές ευθύνες της ΠΑΕ απέναντι σε ενδεχόμενες δικαστικές διαμάχες για τη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό.

Οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου του μετέφεραν όσα τους είχε πει ο δικηγόρος του Τζίγγερ για το ίδιο ζήτημα. Η απάντηση του Βγενόπουλου ήταν πως για να είναι καλυμμένοι απέναντι σε πιθανές προσφυγές για το γήπεδο, η μόνη λύση είναι να υπογράψει έγγραφο ο μεγαλομέτοχος με το οποίο θα ξεκαθαρίζει πως αναλαμβάνει προσωπικά όλες τις ευθύνες.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος των παλαιμάχων, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από όσα άκουσε και τόνισε πως θα συναντηθεί το συντομότερο δυνατό με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να του μεταφέρει το έγγραφο του Βγενόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα