Η γωνιά των οπαδών: Η τακτική των «λασπολόγων»

Το σχόλιο του φίλου του GreenZone 2O13, για την τακτική των «λασπολόγων» αντικειμενικών δημοσιογράφων…
Από τα πρώτα θύματα των «λασπολόγων» όταν θέλουν να «χτυπήσουν» έναν σύλλογο είναι οι προπονητές. Αρκετά τα παραδείγματα, ειδικά στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών. Φιλικά και εχθρικά media βρίσκουν στα πρόσωπα αξιόλογων τεχνικών (Τεν Κάτε, Φερέιρα) τους αποδιοπομπαίους τράγους για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, με απώτερο στόχο τους να δημιουργήσουν ρωγμές στο εσωτερικό της ομάδας. Το GreenZone δημοσιεύει σχόλιο
του φίλου 2O13, που γράφτηκε με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη (διαβάστε τες εδώ).

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του Πεδουλάκη στο συγκεκριμένο θέμα.

Από την αρχή της σεζόν, όλοι μας ήμασταν επιφυλακτικοί (και ΛΟΓΙΚΟ ήταν), γιατί η αξία του Πεδουλάκη σε σύγκριση πάντα με τον τεράστιο Ομπράντοβιτς ήταν άνιση και κατά του Αρτζι. Να λέμε την αλήθεια και πιστεύω ότι και ο ίδιος το γνωρίζει αυτό.

Η γωνιά των οπαδών
Το GreenZone εγκαινίασε τη «δική μας» στήλη. Τη στήλη των αναγνωστών. Στο [email protected] μπορείτε να στέλνετε τις απόψεις σας, οι οποίες και θα δημοσιεύονται εφόσον δεν υπάρχουν ανυπόστατοι χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες και οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί «μηνύσιμο».

Θα μας βοηθούσε αφάνταστα αν υπογράφατε, έστω με κάποιο ψευδώνυμο, καθώς επίσης αν είχατε μια ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας. Από την πλευρά μας επισπεύσαμε τη δημιουργία αυτής της στήλης θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες που συμμετέχουν και μας βοηθούν καθημερινά με τα σχόλιά τους, αρκετά εκ των οποίων αξίζουν μεγαλύτερης προβολής, ακόμη κι αν κάποιες απόψεις που εκφράζονται σ' αυτή τη γωνιά δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του Greenzone!
Αυτό όμως δεν έχει σχέση με την λάσπη και τον χλευασμό που έφαγε από τους αντικειμενικούς αντι-Παναθηναϊκούς χειραγωγούς των ΜΜΕ που κάνουν τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια για να βλάψουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ (ο σκοπός τους αυτός ήταν, είναι και θα παραμείνει αδέρφια, μην σας ξεγελούν με τα πομπώδη άρθρα τους και καλά), απλώς χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα και διαφορετικές μεθόδους κάθε φορά.

Ξεκινάμε με τους φιλάθλους (όπως πάντα), μετά με τον προπονητή ή τους λίγους παίκτες και μετά με τη διοίκηση, γνωστό το κόλπο τους. Χύσε δηλητήριο και σπείρε ζιζάνια στον Παναθηναϊκό. Αριστη αντι-Παναθηναϊκή τακτική που ΔΥΣΤΥΧΩΣ πιάνει πάντα και αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα.

Για μένα ο Πεδουλάκης καλά θα κάνει να μην τσιμπήσει και να συνεχίσει απερίσπαστος στο έργο του. Εγώ προσωπικά και φαντάζομαι και πολλά αδέρφια θα τον κρίνουμε στο τέλος της σεζόν και θα έχει όση πίστωση χρόνου χρειάζεται.

Ελπίζω στο τέλος να βγάλει κι αυτός το συμπέρασμά του (και ελπίζω να είναι το σωστό), και να δικαιωθεί για την επιμονή και το έργο του (και για το καλό του και για του Παναθηναικού και όλων μας). Το γεγονός ότι κρατάει τον Παναθηναικό σε υψηλό επίπεδο και μαθαίνει συνέχεια από τα λάθη και τα διορθώνει, μόνο θετικό είναι.

Στα υπόλοιπα θα τον βοηθήσουμε εμείς και η διοίκηση.

Μακριά από τις ΕΧΙΔΝΕΣ μόνο, όσο «γλυκομίλητες» κι αν είναι. Η διχαλωτή τους γλώσσα είναι πάντοτε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Δεν υπάρχουν άξιοι δημοσιογράφοι στα σημερινά ελεγχόμενα ΜΜΕ να πιάνουν στο στόμα τους τον Παναθηναικό μας. Ελπίζω αυτό να το κατανοήσουμε ΟΛΟΙ μας (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες, φίλαθλοι) και να μην τσιμπάμε συνέχεια.

2O13
Keywords
Τυχαία Θέματα