«Κρεμάστε» τους επιτέλους!

Τουλάχιστον στις δικαστικές αίθουσες οφείλουν ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Συμμαχία να στείλουν την εφημερίδα GOAL για το πρωτοσέλιδο με την κρεμάλα και τον Φερέιρα...
Το σκίτσο της εφημερίδας GOAL που αναπαριστά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα
σε κρεμάλα διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα προπαγανδιστικά – αντι-Παναθηναϊκά πρωτοσέλιδα της φυλλάδας. Είναι εγκληματικό. Είναι αιτία τουλάχιστον μήνυσης. Είναι αιτία ακόμα και για να κλείσει το έντυπο. Είναι σοβαρός λόγος για να βρεθούν οι εμπνευστές και ο δημιουργός του στα δικαστήρια και γιατί όχι, ακόμα και στην φυλακή. Σε ένα σκοτεινό κελί.

Ας επανέλθουμε όμως στην Ελλάδα και στην ασυλία που επικρατεί. Στη χώρα που ο καθένας νομίζει πως μπορεί να θίγει με όποιον τρόπο επιθυμεί προσωπικότητες και να μην δίνει σε κανέναν λογαριασμό.

Δεν θα σταθούμε καθόλου στο αν κάνει λάθη ή όχι ο Φερέιρα. Στο αν είναι καλός, ιδανικός προπονητής ή όχι. Δεν είναι τώρα αυτό το θέμα μας. Το συγκεκριμένο σκίτσο του Χρήστου Ζωίδη είναι κάτι το διαφορετικό από τον πόλεμο στον οποίο μας έχουν συνηθίσει. Τα πράγματα εδώ ξέφυγαν.

Ας βγουν οι κύριοι Βέργης, Μπραουδάκης, Δημάτος και κάθε στέλεχος του GOAL να μας πουν πώς θα ένοιωθαν αν στην κρεμάλα ήταν το δικό τους πρόσωπο. Τι θα έλεγαν στη γυναίκα ή στα παιδιά τους.

Και προσοχή: Μιλάμε για έναν άνθρωπο 66 ετών που ποτέ δεν έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του και που είναι κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τσίπα μηδέν από το GOAL, για το οποίο θα έπρεπε ΗΔΗ να έχουν κινητοποιηθεί εισαγγελείς, αλλά και η ΕΣΗΕΑ και να έχουν καλέσει τα στελέχη της εφημερίδας και τον σκιτσογράφο να καταθέσουν.

Ούτε ίχνος σεβασμού. Ούτε μισή στάλα ποιότητας. Εξαφανισμένη κάθε ηθική αρχή.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο μεγαλομέτοχος της, το σωματείο Παναθηναϊκή Συμμαχίας ΟΦΕΙΛΟΥΝ να αντιδράσουν. Το χρωστάνε στον Σύλλογο και στην Ιστορία του και κυρίως στον προπονητή που διατυμπανίζουν πως στηρίζουν. Αν στηρίζει πράγματι ο Γιάννης Αλαφούζος τον Ζεσουάλδο Φερέιρα τότε έχει ΧΡΕΟΣ να στείλει τους συντελεστές αυτού του εξωφρενικού, αυτού του εγκληματικού πρωτοσέλιδου στα δικαστήρια. Δεν είναι αρκετή μία ανακοίνωση. Μόνο πράξεις πλέον γιατί τα όρια ξεπεράστηκαν.

Και όχι μόνο αυτό. Από τη στιγμή που η Παναθηναϊκή Συμμαχία στηρίζει τον Φερέιρα, αυτό που περιμένουμε είναι να ξεκαθαρίσει στους ρεπόρτερ και στους αρθρογράφους της εφημερίδας GOAL πως είναι ανεπιθύμητοι στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε να τους αποκλείσουν από την Παιανία και από τα ρεπορτάζ του Τριφυλλιού. Το ζήτημα είναι ηθικό και δεν πρέπει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να ξεχαστεί.

Πέρασαν στο «ντούκου» τα επί μισού έτους πριγκιπικά ρεπορτάζ και πρωτοσέλιδα που ρεζίλευαν καθημερινά τον Παναθηναϊκό.

Δεν ασχολείται κανείς με το ότι η φυλλάδα αυτή εξυμνεί τον Ολυμπιακό και πολεμάει το Τριφύλλι.

Λίγοι ασχολούνται με το γεγονός πως ντρέπεται να γράψει τη λέξη «Παναθηναϊκός» μετά από επιτυχίες της ομάδας.

Ποια εφημερίδα; Αυτή που δεν ασχολείται με το «παναθηναϊκό έγκλημα» τη
Keywords
Τυχαία Θέματα