Φερέιρα: «Δίκαιο αποτέλεσμα, καθοριστικές οι αναγκαστικές αλλαγές»!

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες που απώλεσαν οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ (2-2).
Τον τραυματισμό του Πίντο και τις χαμένες ευκαιρίες χαρακτήρισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ζεσουάλδο Φερέιρα
ως τις κυριότερες αιτίες που σε ακόμη ένα ματς το Τριφύλλι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, ενώ υποστήριξε ότι το τελικό 2-2 είναι «δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα».

«Χάσαμε καλή ευκαιρία να κερδίσουμε σε μια δύσκολη έδρα και μετά από την αποχώρηση του Πίντο ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Η ομάδα μας δεν έχει πολύ έμπειρους παίκτες και υπήρξαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε πράγμα που δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίπεδο. Στο ποδόσφαιρο λένε ότι όποιος δεν πετυχαίνει γκολ θα υποφέρει, όποιος δεν επιβιώνει, πεθαίνει. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στις αλλαγές που πραγματοποίησε στο αρχικό σχήμα ο Φερέιρα σημείωσε: «Δεν ξεκίνησαν οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι λόγω κόπωσης και ο Σπυρόπουλος που είχε ενοχλήσεις, για να προστατευθούν. Διαχειριζόμαστε πολλά προβλήματα από την αρχή και χάσαμε σήμερα και τον Μαυρία με τον Αντρέ Πίντο. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο αυτά και πρέπει να τα βλέπουμε λογικά και θετικά. Το να πηγαίνεις προς τη νίκη και να μην τα καταφέρνεις όμως, σε επηρεάζει ψυχολογικά».
Keywords
Τυχαία Θέματα