Final Four | "Να μπούμε δυνατά σε άμυνα και επίθεση"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος παραδέχθηκε πως υπάρχει λίγο άγχος ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα αλλά τόνισε πως δεν θα πρέπει αυτό να κυριεύσει την ομάδα. Ο "ρούκι" σε Φάιναλ Φορ, Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε πως νιώθει περισσότερη αγωνία παρά άγχος και πως η ομάδα του θα κάνει το καλύτερο που μπορεί στο παρκέ.

Οι δύο "ερυθρόλευκοι" παίκτες μίλησαν στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6:

"Λίγο άγχος υπάρχει γιατί παίζουμε σε έναν ημιτελικό. Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουμε ως εδώ. Έχουμε μια ομάδα με νέα

παιδιά, ενέργεια και πολλή διάθεση. Αυτό πρέπει να βγάλουμε αύριο στο παρκέ. Δεν πρέπει να κυριευτούμε από άγχος, αλλά να μπούμε δυνατά σε άμυνα και επίθεση. Να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε όλους της παίκτες των αντιπάλων και όχι μόνο σε Ναβάρο και Λόρμπεκ", είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και πρόσθεσε:

Για το ενδεχόμενο ενός ελληνικού "εμφυλίου" στον τελικό; "Αν είναι να έρθει στον τελικό ο Παναθηναϊκός καλώς να έρθει. Στόχος μας εδώ είναι να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις. Αύριο πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα και από εκεί και πέρα βλέπουμε".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης με την σειρά του, δήλωσε:

Για την "παρθενική" του συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας: "Είναι μία σπουδαία εμπειρία. Αν μου έλεγε κάποιος το περασμένο καλοκαίρι πως θα αγωνιζόμουν στο Φάιναλ Φορ, τότε θα τον χαρακτήριζα τρελό. Προσωπικά έχω περισσότερη αγωνία για το ματς, παρά άγχος. Για μένα είναι μία πρόκληση που πρέπει να τη βγάλω εις πέρας".

Για το μαρκάρισμα στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: "Ισχύει πως θα μαρκάρω από την αρχή τον Ναβάρο, για να μην κάνει πολλά φάουλ από νωρίς ο Βασίλης (Σπανούλης). Είναι ένα ματς όπως όλα τ’ άλλα και γι’ αυτό θα πάμε να το απολαύσουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ: "Μόνο θετικό είναι αυτό. Κανείς δεν μας θεωρεί φαβορί και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο ματς να το απολαύσουμε, παίζοντας ελεύθερα και το μπάσκετ που αρέσει στον κόσμο, ώστε να πάρουμε το τρόπαιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα