Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Κινήματος

Το Παναθηναϊκός Κίνημα ευχαριστεί όσους έδωσαν το «παρών» στη γιορτή του στο κλαμπ Dunkel και εύχεται στην επόμενη συγκέντρωση να υπάρχουν λιγότεροι προβληματισμοί στις συζητήσεις και περισσότερες αίτίες για χαμόγελα.
«Το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες φίλους που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της Πανόρμου και μας χάρισαν μια Παναθηναϊκή βραδιά με μνήμες από το παρελθόν και ελπίδες για το μέλλον.

Ξεχωριστή αναφορά
θα πρέπει να γίνει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο οποίος εκπροσωπήθηκε από το κορυφαίο στέλεχος, τον Πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, τον αντιπρόεδρο κ. Σταύρο Παναγιωτόπουλο, και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εφόρους και αθλητές του Συλλόγου. Ευχαριστούμε επίσης τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ κ. Μάνο Παπαδόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Στράτο Σωπήλη, τον κ. Γιώργο Καρανάσο, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και τον εκπρόσωπο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κ. Νάσο Καυμενάκη.

Η δύναμη που μας δώσατε να συνεχίσουμε να είστε σίγουροι ότι θα μετουσιωθεί σε ακούραστη προσπάθεια για την πρόοδο του Παναθηναϊκού και την ανάπτυξη της πόλης μας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την ελπίδα την επόμενη φορά στις συζητήσεις μας να υπάρχουν λιγότεροι προβληματισμοί και περισσότερες αιτίες για αισιοδοξία και χαμόγελα».

Πηγή: http://pan-ki.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα