Διαφωνία Αλαφούζου-Γιώργου Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Δεν υπήρξε συμφωνία στην πρώτη συνάντηση που είχαν ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη σχετικά με το αθλητικό κέντρο της Παιανίας, αφού ο δεύτερος έδειξε ενοχλημένος από τα συνθήματα οπαδών εναντίον της οικογένειάς του...
Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη αναφορικά με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, η συζήτηση για το αθλητικό κέντρο των «πρασίνων» δεν θα γινόταν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά με τον θείο του, Γιώργο, αλλά μετά τη διαφωνία
που προέκυψε στη συνάντηση των δύο ανδρών, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Live Sport", το θέμα παραμένει ανοικτό για το τι μέλλει γενέσθαι με τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να παραμείνει η ομάδα στην Παιανία, ωστόσο με χαμηλό μίσθωμα, καθώς τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι ανθηρά. Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, οι προθέσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη εξακολουθούν να παραμένουν ασαφείς. Ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού φέρεται να εξέφρασε παράπονα στον Γιάννη Αλαφούζο για την «ανοχή» της διοίκησης στα υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειάς του από μερίδα οπαδών.
Keywords
Τυχαία Θέματα