Αξιόλογες συμμετοχές στη "Χειμωνίδεια 2013"

17:51 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την μνήμη του «δασκάλου» Κώστα Χειμωνίδη θα τιμήσουν αύριο (Σάββατο, 25/5) ο ΑΣ Ρήγας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, με την διοργάνωση των αγώνων στίβου «Χειμωνίδεια 2013». Στους αγώνες αναμένεται να πάρουν μέρος πολλοί αθλητές από όλη τη χώρα και αναμένεται να σημειωθούν αξιόλογες επιδόσεις. Η διοργάνωση

είναι μεταξύ αυτών, που θα ισχύουν τα όρια για συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του αγώνα.

Στα 400 μ. των ανδρών, ο Δημήτρης Γράβαλος (ΑΣ Αρης) θα κάνει τον πρώτο αγώνα στη σεζόν στην απόσταση με στόχο να κυνηγήσει από νωρίς μια επίδοση στα επίπεδα του. Στην κούρσα θα πάρει ακόμη μέρος ο Αθανάσιος Χατζηδημητρίου (ΠΑΟΚ) και ο Γιάννης Σταματελόπουλος (ΕΚΑ Δωδώνης). Το όριο (48.30) για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, θα επιδιώξει στην ίδια απόσταση, ο Κώστας Βλάχας (ΕΚΑ Δωδώνη).

Ντεμπούτο στην σεζόν και για τον Δημήτρη Πατσουκάκη (ΟΣΦΠ) στο επί κοντώ, ο οποίος προέρχεται από ενοχλήσεις στο πόδι ιαι δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στα Μάτσεια. Ο Νίκανδρος Στυλιανού (ΑΣ Ρήγας) θα κάνει τον δέυτερο αγώνα του σε διάστημα μιας εβδομάδας, μετά τα 5,25 μ. στο Athens Street Pole Vault.

Δυνατός αγώνας θα γίνει στο μήκος των γυναικών με τις Ευαγγελία Γαλένη (Αρης), Εφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) και Σοφία Υφαντίδου (Φίλιππος) να επιδιώκουν επιδόσεις πάνω από τα 6,00 μέτρα. Η Ηλιάνα Κοροσίδου θέλει μια καλύτερη βολή από το 61,08 μ. που πέτυχε στα «Σπανίδεια» και της εξασφάλισε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/ν στη σφυροβολία. Στο ίδιο αγώνισμα θα πάρει μέρος και η Αγάπη Προσκυνητοπούλου. Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν θέλει να πετύχει η Σοφία Πιτούλη (ΣΑΚΑ) στα 3.000 μέτρα. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου χρειάζεται μια επίδοση κάτω από 9.40.00. Στα 400 μ. εμπ. θα πάρει μέρος ο Γιάννης Λουλάς (ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου). Στα 1.500 μ. θα τρέξουν οι Κώστας Γκελαούζος (ΑΕΚ) και Ευθύμης Μαυριδόπουλος (ΓΣ Λαγκαδά), ενώ στα 100 μ. μεταξύ άλλων θα αγωνιστεί ο Ιορδάνης Ρουσσάκης.

Εξάλλου οι διοργανωτές έκαναν γνωστό πως όσοι αθλητές είναι κοντά στα ΟΡΙΑ συμμετοχής σε μεγάλες διοργανώσεις και θα θέλουν να αγωνιστούν στα Χειμωνίδεια θα γίνουν δεκτοί, έστω κι αν δεν έχουν στείλει δήλωση, ωστόσο απαιτείται : Μέχρι την ώρα του αγώνα να έχει σταλεί ΔΗΛΩΣΗ από το σύλλογο του αθλητή, ή να την προσκομίσουν οι ίδοι στην αίθουσα κλήσεως.Επίδης οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έρθουν σε τηλ. επικοινωνία με τους υπευθύνους του αγώνα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (κ.κ. Χρυσοστομίδη ή Κατσίκα).

Keywords
Τυχαία Θέματα