Ντε Ρόσι: Είναι γιορτή όχι πόλεμος

18:28 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μίλησε για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο και κάλεσε τους οπαδούς να τον αντιμετωπίσουν ως γιορτή και όχι πόλεμο.

"Είμαι πάρα πολύ ανυπόμονος γι' αυτό το μεγάλο ντέρμπι. Θα είναι μία πολύ όμορφη γιορτή και όσοι θέλουν να έρθουν στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι θα γιορτάσουν και θα πρέπει να αφήσουν στο σπίτι τα πολεμοφόδια. Δεν είναι πόλεμος, αλλά μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Σημαντικό ρόλο ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα, θα παίξουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ βασικό να είμαστε ψύχραιμοι

και να μην προβούμε σε ενέργειες που θα δυναμιτίσουν το κλίμα" τόνισε ο Ιταλός μέσος και συνέχισε: "Η προετοιμασία μας είναι ακριβώς η ίδια, όπως είναι πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι που παίζουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι αυτή η αναμέτρηση. Ωστόσο, θέλω να επαναλάβω ότι θα πρέπει όλοι να παραμείνουν ψύχραιμοι, ειδικά εμείς οι ποδοσφαιριστές, ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Είναι μία γιορτή και θέλουμε όλοι να το χαρούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα