Δ.Γιαννακόπουλος: «Έλεγχος των τραπεζικών λογαριασμών του κ. Ρήγα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία που στέρησε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό. Mε δήλωσή του ζήτησε άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού του Kώστα Ρήγα!
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα των πλέι οφ, φέρεται πως κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και με κόσμιο τρόπο διαμαρτυρήθηκε για την αντιμετώπιση των Μπελόσεβιτς, Σαχίν
και Μπισάνγκ.

Εκεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξέφρασε τα παράπονά του, αναφέροντας και συγκεκριμένες φάσεις στις οποίες αδικήθηκε εξόφθαλμα το Τριφύλλι.

Ακολούθως, με δήλωσή του, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ζήτησε από τους υπευθύνους της Ευρωλίγκας να προχωρήσουν άμεσα σε πλήρη έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών των στελεχών της διαιτησίας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον υπεύθυνο διαιτησίας της διοργανώτριας αρχής Κώστα Ρήγα.

«Ως εδώ και μη παρέκει! Κάτι βρωμάει! Προκαλώ τους υπεύθυνους να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπευθύνων διαιτησίας της Euroleague και ιδιαιτέρως του κ. Ρήγα».
Keywords
Τυχαία Θέματα