Πρώτη προσπάθεια για μπρέικ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τη Μπαρτσελόνα στις 21:00/ΕΤ1, στην πρώτη μάχη που δίνει η ομάδα με απώτερο στόχο το final-4 του Λονδίνου.
O Παναθηναϊκός αγωνίζεται σήμερα στο Παλάου Μπλαουγκράνα εναντίον της Μπαρτσελόνα, στην πρώτη μάχη με φόντο το final-4 του Λονδίνου (09/4, 21:00, ΕΤ1).

Με τις μνήμες του 2011 να είναι ακόμα νωπές, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν
να επαναλάβουν το έπος του αποκλεισμού των Καταλανών, που και τώρα όπως τότε έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Η Μπαρτσελόνα έφθασε στα πλέι οφ, έχοντας τον καλύτερο συντελεστή νικών - ηττών (22-2) και είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μαζί με την ΤΣΣΚΑ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα τόσο στο σημερινό, όσο και στο δεύτερο παιχνίδι της Πέμπτης, στηρίζοντας την προσπάθεια των παιχτών για πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Στα αγωνιστικά, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει στη διάθεσή του όλους του τους παίχτες, αφού όλοι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι. Ο προπονητής του Τριφυλλιού τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς θα χρησιμοποιηθούν όσο δυνατόν περισσότεροι παίκτες.

Οι μεγάλες μάχες, λοιπόν, ξεκινούν και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει το μπρέικ, ώστε να φέρει τη σειρά στην Αθήνα και να τα παίξει όλα για όλα μπροστά στον κόσμο του.
Keywords
Τυχαία Θέματα