Ένταση στη «συνάντηση κορυφής»

Ένταση φέρεται πως επικράτησε στη συνάντηση Γιάννη Αλαφούζου και Αχιλλέα Μακρόπουλου, σύμφωνα με δημοσίευμα...
Τις θέσεις της ΠΑΕ φιλοξενεί η εφημερίδα GOAL, σχετικά με τη συνάντηση που είχαν Γιάννης Αλαφούζος και Αχιλλέας Μακρόπουλος το πρωί της Δευτέρας.

Σε τεταμένο κλίμα φέρεται πως βρέθηκαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ο Γιάννης Αλαφούζος είπε:

«Αν το πρόβλημα είναι μόνο τα λεφτά, πάρτε τα για να τελειώνουμε. Και εμείς δεν γυρίζουμε στη Λεωφόρο εάν αυτό είναι το πρόβλημα
σας...».

Είναι κρίμα να λέγονται τέτοιες εκφράσεις ανάμεσα στους διοικούντες του Παναθηναϊκού, όμως είναι ακόμα πιο στενάχωρο αυτές να διαρρέουν προς τον Τύπο και να δημιουργούν πολεμικό κλίμα και λαθεμένες εντυπώσεις.

(Λες και φταίει… ο Ερασιτέχνης που από τις... φήμες πως θα επιστρέψει η ποδοσφαιρική ομάδα τον Δεκέμβριο του 2012 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έφυγε όλη η αγωνιστική χρονιά με συνεχείς παλινωδίες).

Φυσικά, όπως ξεκαθάρισαν ρητά από τον Ερασιτέχνη και στη Γενική Συνέλευση, επιθυμία όλων στον Παναθηναϊκό είναι να γυρίσει η ποδοσφαιρική ομάδα στο σπίτι της πρώτον γιατί αυτή είναι η φυσική της θέση και δεύτερον γιατί από τη «Μάνα του Λόχου» θα μπορούν πιο εύκολα να ελέγχουν τα έσοδα από τα εισιτήρια που κόβονται.
Keywords
Τυχαία Θέματα