H συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου

Συνέντευξη Τύπου δίνει αυτήν την ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος στο ξενοδοχείο Hilton.

Στην αίθουσα βρίσκεται ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, Μαίρη Λομβάρδου και Γιώργος Λιβέρης. Eπίσης βρίσκονται ορισμένα μέλη του Σωματείου και οι Γόντικας, Σωπήλης, Κωνσταντίνου, Γούναρης και Πλυτάς.

Η συνέντευξη ξεκίνησε:

Αλαφούζος: Σας ευχαριστώ που είστε εδώ.
Βρισκόμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε διάφορα πράγματα. Θέλουμε να συντελέσουμε πρώτα στη διάσωση και μετά στη δημιουργία μιας ομάδας χρόνων. Την ιδέα αυτή την είχαμε από το χειμώνα. Βλέπαμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα με το απαρχαιωμένο μοντέλο διοίκησης.Τη συζήτησα με άλλους Παναθηναϊκούς και με το Δημήτρη Γόντικα και αποφασίσαμε να δράσουμε. Κάναμε μία έρευνα. Είδαμε ότι υπάρχουν 1,7 εκατομμύρια οπαδοί και από αυτούς, ο σκληρός πυρήνας είναι 150.000, οι οποίοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν. Μετά απόφασίσαμε να προχωρήσουμε.

Στις 3 Μαΐου ανακοινώσαμε την ίδρυση μας. Στις 9 Μαΐου συστήθηκε διοίκηση στην ΠΑΕ και συμμετέχουμε στο ΔΣ. Στις 16 Μαΐου έγινε μία συνάντηση με τους παλαιούς μετοχους και τους ενημερώσαμε. Πριν λίγες μέρες, εγώ ως εκπρόσωπος του σωματείου υπέγραψα συμφωνητικό με την εταιρεία Green Dream για να πάρουμε τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε, ήταν το θέμα της αδειοδότησης και το αντιμετωπίσαμε, μαζεύοντας χρήματα για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ έως τις 31 Δεκεμβρίου. Αυτά εν ολίγοις πετύχαμε ως τώρα.

Ερώτηση: Υπήρξαν αντιδράσεις από τους οπαδούς άλλων ομάδων. Ο φάκελος μας είναι πλήρης;

Αλαφούζος: Ο φάκελος μας είναι πληρέστατος. Ο Ολυμπιακός έχει έννομο συμφέρον, διότι αν προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα χάσει χρήματα. Δεν μας θέλει ισχυρούς...

Η σελίδα ανανεώνεται διαρκώς...
Keywords
Τυχαία Θέματα