Ακόμα ενοχλεί...

Δεν θα βρουν την ησυχία τους μιντιακά συγκροτήματα και όμιλοι αν δεν αποτελέσει παρελθόν κάθε τι που θα θυμίζει τη «διετία της Παναθηναϊκής υγείας»

Δεν λένε να ησυχάσουν εφημερίδες «Πράσινης» απόχρωσης, αλλά και εφημερίδες που ανήκουν σε συνεταίρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αν δεν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό κάθε τι που θυμίζει τη μοναδική διετία των τελευταίων ετών που το Τριφύλλι θύμιζε υγεία.

Ακόμα ενοχλεί...

* Ακόμα ενοχλεί και μόνο η σκέψη πως οι Παναθηναϊκοί για δύο χρόνια, περήφανοι γέμιζαν τις κερκίδες και έσπασαν τα πανελλήνια ρεκόρ στα
διαρκείας! Γι' αυτό μετά τα (στημένα) επεισόδια στο ΟΑΚΑ βάλθηκαν να τα συγκρίνουν με τη... Ριζούπολη!

* Ακόμα ενοχλεί που μέσα σε δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός, υπό το Νικόλα Πατέρα, πολέμησε τη διαφθορά. Κάτι που δεν έκανε ποτέ για πάνω από 10 χρόνια ο Τζίγγερ και για 30 η οικογένειά του. Γι' αυτό και ο «καπετάνιος» του Τριφυλλιού έγινε «πρόεδρος-γλάστρα».

* Ακόμα ενοχλεί η ιδέα πως ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ένα μαγικό double στηριζόμενος σε ακριβούς, χλιδάτους ποδοσφαιριστές που λατρεύτηκαν από την κερκίδα. Γι' αυτό και η πετυχημένη συνταγή ονομάστηκε «κακοδιαχείριση» και οι παίχτες-συντελεστές οδηγήθηκαν ΚΑΙ από συγκεκριμένα ΜΜΕ προς την έξοδο. Ο τρόπος που χειρίστηκε την αποχώρησή τους μερίδα των media θυμίζει τη σοφή φράση του λαού «θέλει η... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει».

* Ακόμα ενοχλεί ο τεράστιος «μικρός» Σωτήρης Νίνης που «γέννησε» νέους Παναθηναϊκούς. Παιδάκια που φορούσαν περήφανα τη φανέλα του και που τους χάριζε χαμόγελα κάθε Κυριακή. Ο παίχτης που εξαφάνισε ο «μάγος» Πεσέιρο και που επί πολυμετοχικότητας αποδείχτηκε πόσο λάθος είχε κάνει. Γι’ αυτό και διώχτηκε με ντροπιαστικό τρόπο.

* Ακόμα ενοχλεί ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο επιθετικός των 50 γκολ. Ο παίχτης που δοξάστηκε από την κερκίδα όσο λίγοι και που έβαλε στην καρδιά του τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς. Γι’ αυτό και διώχτηκε με ντροπιαστικό τρόπο.

* Ακόμα ενοχλεί ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας. Με μοναδική πρώτη πάσα, απροσπέλαστος και με τρεξίματα εφήβου. Γι’ αυτό και διώχτηκε με ντροπιαστικό τρόπο.

* Ακόμα ενοχλεί ο μέχρι και ο Σίλβα Κλέιτον. Ίσως όχι λόγω της αγωνιστικής του προσφοράς (αν και φέτος ήταν από τους διακριθέντες) αλλά κυρίως γιατί ήταν δώρο του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος τον έκλεψε από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που τον διεκδικούσαν. Γι’ αυτό και αποχώρησε ελεύθερος.

* Ακόμα ενοχλεί σίγουρα ο Κώστας Κατσουράνης. Από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών. Ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του double. Ο παίχτης που ακόμα και όταν είναι ο χειρότερος της ομάδας ξέρεις πως θα κάνει την ενέργεια για να πάρει πάνω του ένα παιχνίδι. Γι’ αυτό και φωνάζουν για το συμβόλαιό του σήμερα συγκεκριμένες φυλλάδες (Goal, ΕΘΝΟΣ, Πράσινη) που του δείχνουν το δρόμο της εξόδου.

* Ευτυχώς δεν ενοχλούν οι Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Βύντρα. Το τρίδυμο που ενοχλεί τους φιλάθλους αλλά
Keywords
Τυχαία Θέματα