«Θέλω να φορέσει το Τριφύλλι ο γιος μου»

Ανατριχιαστικές δηλώσεις από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από το σύλλογο που λάτρεψε και στον οποίο λατρεύτηκε!
Την ένδοξη φανέλα με το Τριφύλλι θέλει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δει τον γιο του Τζόρντι να φοράει. Δηλώσεις ενός γνήσιου Παναθηναϊκού, ενός ανθρώπου που λάτρεψε ανιδιοτελώς τον Όμιλο της Αθήνας και αντιμετώπισε, όπως τόνισε, έλλειψη σεβασμού. Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό του 2012
τέτοιες προσωπικότητες δεν χωράνε.

Διαβάστε τι είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Βετάκη στη διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, λίγη ώρα μετά το δεύτερο ραντεβού του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οριστικοποίηση του «διαζυγίου:

«Ο γιος μου, ο Τζόρντι μαζί με την ομάδα του, αναδείχθηκε πρωταθλητής Βελιγραδίου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα γίνει καλός παίκτης, αλλά ειλικρινά ένα πράγμα ζητάω από τη ζωή μου. Να γίνει κάποτε παίκτης του Παναθηναϊκού. Στον σταυρό που κάνω... Να μπει στο ΟΑΚΑ, να νιώσει αυτό που θα συμβεί. Κι εγώ σε μια γωνίτσα να το ζήσω, χωρίς να αντιληφθεί κανείς ότι είμαι εκεί. Ούτε ο Τζόρντι...»
Keywords
Τυχαία Θέματα