Πρόταση επέκτασης στον Λέτο!

Σκέψεις για επέκταση συμβολαίου στον Λέτο!
Ο Σεμπαστιάν Λέτο δύσκολα δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο και ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να του κάνει επέκταση του συμβολαίου του, μέχρι το 2015 με τις συνολικές του απολαβές να παραμένουν ίδιες!

Στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν πως ο Λέτο είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και ο ηγέτης της και για αυτόν το λόγο, παρά την επέμβαση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί, δε θα τον παραχωρήσουν, διότι η αξία
του αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει πέσει στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο». Το ζήτημα απασχόλησε χθες και τη Διοικούσα Επιτροπή.
Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, οι πράσινοι θα προτείνουν στον Σεμπαστιάν Λέτο επέκταση του συμβολαίου του, μέχρι το 2015 με τις συνολικές του απολαβές να παραμένουν ακριβώς οι ίδιες. Συγκεκριμένα, θα του προταθεί να λάβει μέχρι το καλοκαίρι του 2015 τα ίδια ακριβώς χρήματα που θα ελάμβανε μέχρι το τέλος του 2014, βάσει του ισχύοντος συμβολαίου του.
Ωστόσο, υπάρχει καθημερινή επαφή με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα που παρακολουθεί τον Αργεντινό κατά την αποθεραπεία του στη Μπολόνια. Το πιο πιθανό είναι ο Λέτο να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι ακόμα μήνες, αφού δε γλιτώνει το νυστέρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα